ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Terugblik op het UDI19 'Galafeest met een knipoog"

28-01-2008 • Seizoen 2007 2008 | Nieuws

Vrijdag jl. hadden we het UDI Pre Carnavalsfeest met een knipoog in ons clubhuis.
Het was een fantastische avond met veel glamour zoals een prachtige ontvangst op de rode loper, heerlijke champagne bij binnenkomst. Én een mooi versierd clubhuis met als middelpunt een echte kroonluchter van 1,4 meter rond en 1,4 meter hoog.

Ruim 200 gasten waaronder het Jeugdbestuur en Algemeen bestuur hebben genoten van de goed gecompileerde top 40 muziek en de live optredens van Loezzz, die een fors steentje bijdroeg aan de toch al goede sfeer. Rond kwart voor tien deden de Knoerissen van Uden hun intreden met de hofkapel. Een waar spektakel met als hoogtepunt de uitreiking van de Pineut en de Vertinde Knoeris.

De uitverkorenen voor de Pineut waren Frans van Lavieren en Ad Claassen, beiden voor hun uitzonderlijke inzet als medewerker bij UDI’19. De Vertinde Knoeris is, als grote verrassing voor de kandidaat, uitgereikt aan Dirk de Haan voor zijn activiteiten als Groepsleider E, voorzitter JAC en interim voorzitter AC.

De ontvangers van de Pineut en de Vertinde Knoeris danken iedereen voor hun inzet
met betrekking tot de voordracht aan het bestuur en de Stichting Knoerissen. Na deze formaliteiten is er nog veel gedanst en gehost, en werden de smakelijke luxe hapjes genuttigd. Rond middennacht werd het feest plezierig afgesloten. Mocht u deze prachtige avond gemist hebben, erg jammer dan moet u wachten tot volgend jaar. Dan maken we er een nog groter feest van, dus zorg dat je er dan wél bij bent.

Tot dan!!!

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.