ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI selectie in het Spaanse Calella

15-01-2008 • Seizoen 2007 2008 | Nieuws

Dag 1

De UDI selectie is vrijdagochtend jl. om 6:00 uur met 27 man vertrokken naar Spanje. De reis verliep zeer spoedig waardoor we om 12:00 uur op de plaats van bestemming aankwamen. Na om 13:00 uur een kleine lunch genomen te hebben konden de spelers en trainers zich voorbereiden op de training die om 15:30 uur gepland stond.

De training stond in het teken van een stukje plezier, maar zeker ook scherpte werd door de trainers geëist en ook door de spelers geaccepteerd.Zij weten immers allemaal dat er wat gehaald moet worden in de tweede helft van het seizoen.Richard (van den Boogaard) heeft een uur met Caspar (van de Broek) buiten gelopen en wat oefeningen gedaan. Nu maar kijken of er vandaag enige reactie in zijn knie komt. Zo niet, dan kan hij van de week nog wat gaan lopen en weer een klein stapje sterker maken. Elk stapje is er een in dit proces. Peter (van den Heuvel) heeft ook de hele test doorstaan zonder last en maakte in de trainingspartij in ieder geval een paar goals. Dus ook hier zit een stijgende lijn in. Morgen gaan we om 9:00 uur ontbijten waarna we vertrekken richting Barcelona. De groeten vanuit een droog en niet te warm Callela.Met groeten van de eerste selectie.

Dag 2 

Op zaterdag zijn we met zijn allen vertrokken naar Camp Nou de thuishaven van FC Barcelona. Na om 9:00 uur het ontbijt te hebben genuttigd zijn we om 10:00 uur vertrokken naar Barcelona. Na een uitgebreide rondleiding door het stadion te hebben gehad, wat overigens meer dan de moeite waard is, zijn we in verschillende groepen Barcelona gaan verkennen.

’s-Avonds hebben we met zijn allen de wedstrijd Barcelona – Murcia bewonderd, die uiteindelijk met 4-0 gewonnen werd. Al bij al een prachtige dag waar de gehele groep ruimschoots van heeft genoten.

Dag 3

De 3e dag stond er een oefenwedstrijd tegen FC de Bilt op het programma. Dit is een 3de klasser die getraind wordt door oud Ajaxied Robbie Alfpen. Deze werd uiteindelijk met 6-3 winnend afgesloten. Het mooiste doelpunt kwam op naam van Matthias(van Zanten), dit was een prachtige omhaal vanaf hoek 16 meter gebied in de tegenovergestelde hoek.

De overige doelpunten kwamen op naam van Donny van Herpen (2x), Jesper Brocks, Patrick Witjes en Bart van der Wijst.

Zondag start de competitie met een inhaalprogramma voor de hoofdklasse. Er staan zes wedstrijden gepland die dag, echter UDI hoeft niet in te halen. UDI 1 speelt thuis een vriendschappelijke wedstrijd tegen Mariahout om 11.00 uur, zij komen in plaats van Triborgh die plotseling is verhinderd.

(foto's volgen) 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.