UDI - Schijndel eindigt in 0-0 gelijkspel

Rommelig duel met weinig kansen

Na de winst vorige week tegen Geldrop mocht UDI vandaag weer thuis aantreden en wel tegen Schijndel. In de eerste helft was het UDI dat twee goede kansen kreeg maar het doel niet wist te vinden. Na de rust was de wedstrijd ook in evenwicht met iets meer kansen voor UDI maar een doelpunt zat er niet in. Op het einde bleef het dus 0-0.

Ook deze week stonden er weer een behoorlijk aantal mensen langs het hoofdveld te kijken naar de derby tegen Schijndel. Zo'n 800-900 bezoekers trotseerden de gure wind. In de eerste helft waren er slechts twee hoogtepunten. In de 28e minuut wordt van den Heuvel goed weggestuurd door Kremers maar zijn geplaatste bal landt naast de keeper op de paal. Twee minuten later komt er een voorzet van Smulders waarbij Dekker een kopduel aangaat maar de bal helaas op de lat valt. Verder zijn er veel kleine overtredingen en maken de verzorgers overuren.

Na de rust zakt Witjes een linie terug en gaat Stewart verder naar voren spelen. Al in de 2e minuut lijkt dat effect te hebben maar de bal gaat iets te ver naar links zodat de kans te moeilijk is en dus ook naast het doel belandt. Schijndel komt in de tweede helft iets vaker voor het Udense doel en in de 56e minuut is er een goede redding nodig van van den Dungen op een inzet van Hakkert. Direct daarna de beste kans voor Schijndel wanneer Bas Smulders de bal buiten bereik van UDI-doelman van den Dungen op de paal schiet. In het verdere verloop van de wedstrijd krijgt UDI nog wel enkele halve kansen maar een doelpunt zit er niet in. Ook de bezoekers uit Schijndel vinden een gelijkspel blijkbaar voldoende want zij dringen ook niet echt meer aan.

Volgende week gaan de Udenaren op bezoek in Cuijk en hopelijk worden er dan ook weer
punten gehaald.

Opstelling UDI: Theo vd Dungen, Patrick Smulders, Bart vd Wijst, Ramon Schaap, Matthias van Zanten, Patrick Witjes (78. Jesper Brocks), Martijn Kuijpers, Armand Kremers, Earnest Stewart, Laurens Dekker (69. Sam Wassenberg) en Peter van den Heuvel (69. Donny van Herpen).