ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Diamanten en Gouden echtpaar bij de UDI vrijwilligers

03-03-2009 • Seizoen 2008 2009 | Nieuws
Vrijdag jl. hadden de vrijwilligers bij UDI'19 een gezellige koffiepauze, dit keer was er iets unieks aan de hand. Twee van hen hadden onlangs hun diamanten en gouden bruiloft gevierd en daar wilden de UDI vrijwilligers wel graag even bij stilstaan.

 Vrijdag jl. hadden de vrijwilligers bij UDI'19 een gezellige koffiepauze, dit keer was er iets unieks aan de hand. Twee van hen hadden onlangs hun diamanten en gouden bruiloft gevierd en daar wilden de UDI vrijwilligers wel graag even bij stilstaan.

Zoals gewoonlijk komt de vrijwilligersgroep iedere vrijdagmorgen bijeen voor allerlei klusjes om de gehele accommodatie tip top in orde te maken voor het komend voetbalweekend. Elke vrijdag zijn er veel vrijwilligershanden druk doende om dat wekelijks voor elkaar te krijgen. Halverwege de ochtend is het koffietijd, waar op gezellige wijze een en ander wordt besproken. De een vertelt het nog spannender als de ander.

Deze vrijdagochtend was het wel heel speciaal. Gerrit en Nellie van de Wetering zijn inmiddels 60 jaar getrouwd en Andre en Dinie Basten 50 jaar. Spontaan werd het idee geboren om beide echtparen in het zonnetje te zetten. Beiden waren deze ochtend naar UDI gekomen vergezeld van hun dames. In een heerlijk onderonsje werden zij  in de bloemetjes gezet en met mooie woorden omkleed. Zowel Gerrit als Andre zijn de nestors bij de vrijwilligers, deze trouwe dienaren zijn beiden niet weg te denken bij UDI'19.

Willy Verwegen sprak de jubilarissen toe en vergezelde dit met een mooie bos bloemen en een goede fles wijn. Nadien werd door Ad Claassen nog een gedicht voorgelezen. Door de goede zorgen van Wilma, Jo en Mien werd het een gezellig uurtje om daarna weer snel aan de slag te gaan om het werk gedaan te krijgen!

Gerrit en Andre, wij willen jullie nogmaals feliciteren met deze bijzondere mijlpaal en hopen dat jullie nog vele jaren samen mogen genieten. Wij, UDI vrijwilligers, zijn erg trots op jullie en hopen dat nog lang te mogen zijn.    

Gedicht opgesteld en voorgelezen door Ad Claassen
Al 110 jaar samen

Deze twee stellen zijn al heel lang samen,
Andre en Dinie ' 50 ', Gerrit en Nellie ‘ 60 ‘ jaar getrouwd,
dus zijn ze bij elkaar al ‘ 110 ‘ jaar samen
en dat heeft ze volgens ons nog nooit berouwd.

Deze twee stellen, hun trouwdag is al lang gelee,
na de drukte van het leven nu rust met z'n twee,
ze zijn nog kras, dat kunnen we verklaren,
wat Gerrit, Andre en de vrouwtjes zijn echte UDI-naren.

De UDI-familie wenst jullie nog veel gezonde jaren,
dat jullie blijven zoals jullie waren,
dat wensen we jullie als echte UDI-naar,
dan hebben we nog lang plezier met elkaar!

De UDI/vrijwilligers

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.