ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Keeperdag 2008 een zeer geslaagde dag

22-10-2008 • Seizoen 2008 2009 | Nieuws
Op een toch nog droge middag, woensdag de 15e oktober,  kwamen van de 75 ingeschreven keepers er 71 naar de Keeperdag 2008 bij UDI'19. Om 12.30 uur werd een demonstratie gehouden met de keepers van de eerste elftallen van Odilliapeel, Erp, FC de Rakt, FC Uden, UDI'19/Beter Bed, Top Oss BVO en FC Den Bosch.

 

Na het voorstellen konden de kinderen de verrichtingen van deze keepers bewonderen. De kinderen maar ook de ouders stonden weer verbaast te kijken wat deze keepers presteerden. Uiteraard stonden de kinderen te trappelen om zelf het een en ander te laten zien. Alle keepers en trainers stonden de gehele middag de kinderen te vertellen hoe ze op de  9 stations het beste de oefeningen konden doen. Er werd gedoken, gegooid, getrapt en waren zelfs kleine wedstrijdjes die onderling moesten worden afgewerkt.

Rond 16.00 uur werd het stopsignaal gegeven en dat was precies op tijd, want de weergoden waren langer met ons. Iedereen werd bedankt voor zijn of haar inzet en de kinderen kregen nog een sponsortas met inhoud. Iedereen kan terugkijken op een zeer geslaagde dag. Dit bleek uit de zeer positieve reacties en beelden via Sky-line TV, Het Brabants Dagblad, Udens Weekblad en Kliknieuws.

Uiteraard moeten wij veel mensen die deze dag ondersteunt hebben bedanken met name Super de Boer de Laak, Intersport, Mars uit Veghel, Supportersclub UDI'19, UDI'19 zelf en zeker alle vrijwilligers die deze middag ter beschikking stonden voor de kinderen en ze met raad daad bij stonden. We kunnen alleen maar hopen dat we weer op deze steun kunnen rekenen. 

Organisatie keeperdag:
Peter Asselman en Ad Stuiver

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.