ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

KNVB Nike Voetbaldagen

12-08-2008 • Seizoen 2008 2009 | Nieuws

KNVB Nike Voetbaldagen | Dag 4

 

Men denkt wel eens dat de KNVB-voetbaldagen een leuke vakantiebezigheid is. Maar op de laatste dag blijkt maar weer hoe fanatiek iedereen is. Of je nou 8 of 14 jaar, jongen of meisje, klein of groot, keeper of speler bent, allemaal willen ze een beker winnen. Het was dan ook een spannende dag voor vele kinderen, (groot-)ouders en supporters.

Een mooie zomerse dag en zelfs het Hoofdveld van UDI mocht gebruikt worden voor de finales. De andere spelers konden op de tribune zitten, maar zelfs daar duurde het finalegebeuren voor sommige iets te lang. Tijdens de prijsuitreiking waren er vele trotse gezichten te zien. Vergeet niet dat meedoen net zo belangrijk is. Over en paar dagen zullen de moeheid en de blaren wel over zijn en hopelijk kijken jullie terug op een fantastische week. Veel succes in het nieuwe voetbalseizoen bij jullie eigen club, en misschien tot volgend jaar.

Veldcoordinator groep 3 en 4  Bart van Hurne.

 

KNVB Nike Voetbaldagen | Dag 3

Na een verregende woensdag stond vandaag al vroeg in de ochtend de zon hoog aan de hemel, wat resulteerde in lachende gezichten van zowel de begeleiding als de kinderen. Groep 5 tot en met 8 hadden Goalmasters en groep 1 tot en met 4 voetvolley en 7 tegen 7 op het programma staan. En deze gingen onder goede weersomstandigheden van start. Tegen de middag waren, na spannende wedstrijden de winnaars van het goalmaster gebeuren bekend en hadden hun halve finales gespeeld en uitgemaakt wie er morgen in de finale gaat spelen op het hoofdveld.

Ook zijn de halve finales van de Penalty Bokaal en de Speed Check in alle groepen afgewerkt zodat ook deze finalisten hun opwachting kunnen maken op het hoofdveld van UDI'19. Dus de vrijdag beloofd een spannende dag te worden voor diverse finalisten. Zij kijken er naar uit dat er een grote publieke belangstelling zal zijn.

Veldcoordinator groep 5 en 6 Rini Gevers

 

KNVB Nike Voetbaldagen | Dag 2

Nadat deze morgen iedereen weer keurig op tijd op het sportpark aanwezig was, zijn we met de jongste groepen 1 t/m 4 na een uitgebreide warming up begonnen aan GOALMASTER. Dat wil zeggen een circuit met 6 verschillende, soms best wel moeilijke spelvormen. Op basis van resultaten van de 1e dag zijn de twaalf teams zo gelijkwaardig mogelijk samengesteld. Vol vuur worden de oefeningen door de fanatieke teams afgewerkt. Na 4 rondes even een kleine regen pauze en daarna de laatste twee rondes plus een extra.

Precies op tijd naar binnen voor een zware regenbui met onweer. Daarna gezellig samen eten, wat uitloopt i.v.m. het onweer buiten en het olympische Oranje wat luid aangemoedigd werd door 144 bloedfanatieke fans welke op grote schermen gevolgd werd. Gelukkig is het weer droog. We kunnen weer verder met de penaltybokaal en daarna de halve finale Goalmaster. En weer is een sportieve dag ten einde, vanavond allemaal vroeg naar bed en morgen gezond en uitgerust met een hele dag voetbalplezier.

Veldcoordinator groep 1 en 2 Ad Stuiver  

 

 

 KNVB Nike Voetbaldagen | Dag 1

 

De eerste dag begon met miezerige regen in de ochtend. Na welkomswoorden van Wim Scheen (Jeugdvoorzitter UDI'19), Marcel Delhez (Wethouder Gemeente Uden) en Andre Koolhof (Official van de KNVB) werd de vlag gehesen. Dani Veldhuisen en Eva van den Broek mochten onder begeleiding van de Koning Voetbalmars de officiele opening verrichten. Daarna konden de jongens en de meisjes aan de slag. Het fanatisme droop er al meteen vanaf. Tot de lunch stond alles nog in het belang van het groepsgebeuren, 7 tegen 7 en 4 tegen 4.

Na de lunch begon het echte werk. Onder een heerlijkzonnetje begonnen bij de penalty bokaal en de speedcheck al de voorrondes voor de plaatsingen van de grote finale op vrijdag. Met het voetvolley individueel en 4 tegen 4 individueel werd de eerste dag afgesloten. Moe maar voldaan gingen onze matadoren huiswaarts. Mocht u ook eens een kijkje willen nemen, u bent van harte welkom. De poort staat wagenwijd open. Mocht dat niet lukken kijkt dan eens naar de schitterende foto's op de UDI'19 website gemaakt door Walter van Hoeij, om een indruk te krijgen van deze dagen.

 

Veldcoordinator Mari Verhofstad  

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.