ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Moeilijke vragen, krakende hersenen, 10 overgebleven koppels...

25-11-2008 • Seizoen 2008 2009 | Nieuws
Donderdag 20 november vond in ons drukke clubhuis de eerste 2 voorrondes plaats van de vijfde editie van de UDI voetbalquiz. 30 Koppels hadden zich ingeschreven voor dit toernooi. Niet alleen staan mooie prijzen op het spel, maar natuurlijk ook de grote eer, en dat voor één jaar lang.

De vragen werden op stencils uitgedeeld en ingevuld, 20 minuten kregen de kandidaten de tijd om even zoveel vragen te beantwoorden. De vragen bleken vrij moeilijk te zijn dit jaar. Vragen zoals: We zoeken een voetballer. Een handpop die in Nederland voetbalt en die heel goed opgeleid wordt! en Red Bull Salzburg staat al enige tijd onder de leiding van Co Adriaanse. Welke 3 Nederlandse voetballers kwamen in het kielzog van Adriaans mee naar Salzburg? Maar ook de befaamde Paniniplaatjes, afgebeelde stadions, carrières, en allerhande andere vragen passeerden de revue.

In de eerste ronde konden in totaal 162 punten worden behaald. Het hoogste aantal werd behaald door Armand Kremers en Bart Möhlmann met 107 punten. Samen met 19 andere koppels gingen zij door naar de 2e ronde. Ook bleek deze ronde vrij lastig te zijn. Daarin konden 168 punten worden verdiend. Het hoogste aantal punten dat werd behaald waren 95. Deze werden behaald door UDI 1 trainer John Meijs en UDI 5 trainer Jean Paul vd Akker. Deze 2 koppels gaan dus als lichte favoriet de kwartfinale in. Samen met nog 8 andere koppels zullen zij donderdag de 27e strijden om de felbegeerde titel. Waarbij in de finales, de moeilijkheidsgraad van de gestelde vragen alleen maar omhoog zal gaan.

Aanstaande donderdag dus de kwart-, halve finale en de grote finale. Alle finales zullen op groot scherm worden gespeeld. Interactief en leuk om in stilte mee te spelen. Wij nodigen iedereen uit die zin heeft om lekker mee te spelen en zijn kennis nog eens te testen. De moeilijkste vraag waar nog geen antwoord op gegeven kan worden is: "Wie worden dit jaar de grootste voetbalkenners van UDI'19?" Tot donderdag de 29e!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.