ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Ook 3e Kerstveiling van UDI19/Beter Bed een succes !!!

16-12-2008 • Seizoen 2008 2009 | Nieuws
Het was weer allemaal aanwezig afgelopen zaterdag in het UDI'19 clubhuis, sfeer, spanning, maar vooral ook veel plezier. Een kleine 240 kavels veranderden van eigenaar en velen gingen tevreden naar huis. Voor het eerst werd de veiling in het eigen clubhuis gehouden en dat werd met name door de echte UDI-leden bijzonder gewaardeerd, wat niet weg neemt dat we voorheen in De Schakel bij Tonny Verstraten ook prima verzorgd waren.

Onze vier veilingmeesters waren weer goed op dreef en ook nieuwkomer Joost van Oort had een geslaagd debuut als veilingmeester. De opkomst van het aantal kopers liet een beetje te wensen over maar dit mocht de stemming niet drukken. Na een wat aarzelend begin kwam de zaal helemaal los en werd er flink geboden.

Het hoogste bod ging naar een 3-daagse vliegreis naar Barcelona, met een verblijf in een 5-sterren hotel en all inclusive, bezoek aan een wedstrijd naar keuze van FC Barcelona te bezichtigen vanuit de presidentiele suite. En dit alles voor 2 personen. De kavel bracht € 1.500 op.

Veel hilariteit ook bij het bieden op de laatste kavel, een heerlijke peperkoek. Bij € 96,- staakte het bieden en kreeg de koek een nieuwe eigenaar.
U merkt het wel het was wederom een prachtige clubavond met veel plezier. Het succes van deze avonden is aan vele dingen te danken, de voortreffelijke organisatie, de medewerking van vele vrijwilligers, een goede horecaondersteuning, een stel prima veilingmeesters en de vrijwillige medewerking van onze "huis"-notaris de heer E. vd Ven. U allen heel hartelijk dank hiervoor.

Maar natuurlijk ook geen veiling zonder onze trouwe sponsoren en de kopers van onze kavels. De veiling bracht bruto € 24.000 op. Een mooi bedrag voor onze vereniging. Namens het bestuur wil ik u danken voor uw bijdrage aan dit resultaat en wij hopen dat u ook volgende veiling weer mee wilt doen.

Zonder anderen tekort te willen doen wil ik graag De Winter Drukkers & Uitgevers en Drukkerij Rob Ketelaars bedanken voor hun ondersteuning aan de publiciteit om de veiling en het maken van het veilingboekje. Klasse !!!

Voor de liefhebbers en diegene dit dit keer hebben moeten missen:
4e Kerstveiling UDI'19/Beter Bed op zaterdag 12 19 december 2009 !!!  Mis hem niet !!!

Namens de organisatie van de Kerstveiling wens ik u nog erg Fijne Kerstdagen en een

bijzonder gezond en succesvol 2009 !!!

Mario Boselie

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.