ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

"OPWARMFEESTJE" bij UDI19 in het kader van carnaval in oranje

17-02-2009 • Seizoen 2008 2009 | Nieuws

Vrijdag organiseerde de activiteitencommissie van UDI'19 een zogenaamd "opwarmfeestje"

voor carnaval. De laatste jaren is het vieren van carnaval bij UDI'19 wat in de mineur geraakt, om wat voor reden dan ook, want van het vieren van een feestje zijn ze bij UDI'19 en bij De Knoerissen toch niet vies. Welnu, reden genoeg om de zaak weer eens nieuw leven in te blazen en omdat met name De Knoerissen en Prins Porcellus het in het carnavalsweekend zo druk hebben werd gekozen voor een eerdere datum om zo samen toch een leuk feest te kunnen bouwen.

Om het allemaal voor de eerste keer niet te moeilijk te maken wordt gekozen voor het motto "Oranjehouse", makkelijk en laagdrempelig. Een door de activiteitencommissie leuk versierde zaal, een goede discotheek, de Hofkapel, Prins Porcellus en zijn gevolg, een topkok met lekkere hapjes en een heks met heerlijke "heksensoep" met daaraan toegevoegd Wilma's prima personeel stonden garant voor een fijne avond.

Vertinde Knoeris en Pineuten

Het is gebruikelijk dat tijdens deze avonden Zijne Dorstlustige Hoogheid Prins Porcellus een aantal onderscheidingen uitreikt. Zo ook deze avond. De carnavaleske UDI'19 onderscheiding "De Pineut" ging dit keer naar Carla Doeleman en Jan van Tilborg, beiden jarenlang actief in de begeleiding van G- en jeugdteams en daardoor zeer verdienstelijk voor de vereniging en dus een dik verdiende onderscheiding. "De Vertinde Knoeris"ging dit jaar naar Ad Stuiver, ook iemand die zich op allerlei gebied bezig houdt binnen de vereniging, bijvoorbeeld als scheidsrechter, suppoost, klusjesman en bestuurslid van de supportersvereniging. Ook voor hem chapeau en dik verdiend !!

Nog even terug naar ons "fistje" want dat ging natuurlijk tot in de kleine uurtjes door want onder het genot van een heerlijk pilsje en een uitstekend kippenpootje (met dank aan Bevers Poelier) was het weer goed toeven bij UDI'19. Met een honderdtal deelnemers was het voor de eerste keer geslaagd te noemen, maar toch willen we als activiteitencommissie deze in de toekomst vaste feestavond weer uit gaan breiden tot 200 á 250 bezoekers. Goed voorbeeld gaf onze selectie die bijna voltallig, inclusief begeleiding aanwezig was, klasse mannen !!!

Dus UDI-leden, laat u volgend jaar niet verrassen en noteer nu al vast, bij UDI'19:

" 't FISTJE VURAF "

Wij, van de activiteitencommissie bedanken Prins Porcellus en zijn gevolg voor hun aanwezigheid en ondersteuning. Onze topkok Frans, heks Jeanette en alle medewerkers die tot het slagen van deze avond hebben bijgedragen, ook jullie bedankt !!

Tot slot namens UDI'19:  Een heel fijn en gezellig carnaval voor iedereen !!!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.