ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Paul Rüpp kandidaat voorzitter UDI19

Tijdens de ledenvergadering in oktober 2009 zal het bestuur van voetbalvereniging UDI'19 Paul Rüpp voordragen als opvolger van voorzitter Henk Salome. Henk Salome heeft al in een eerder stadium aangegeven te willen stoppen gezien het feit dat Henk vindt dat het na veertien jaar tijd wordt het stokje over te dragen aan een ander. Na zorgvuldig zoeken heeft het bestuur van UDI'19 Paul Rüpp bereid gevonden zich kandidaat te stellen voor de functie van voorzitter.

De liefde voor het voetbal zat er al van jongs af aan in bij Paul. Hij startte zijn voetbalcarrière bij voetbalvereniging Braakhuizen in Geldrop en vervolgde zijn voetbalcarrière na verhuizing naar Uden in 1969 bij UDI'19. Een aantal jaren heeft Paul deel uitgemaakt van de A-selectie. Slechts enkele wedstrijden heeft hij in het eerste gespeeld. De meeste voetbaljaren heeft hij doorgebracht in het tweede team van UDI'19. Door zijn drukke baan en allerlei maatschappelijke functies is UDI'19 even uit beeld geweest. Aangezien zijn kinderen inmiddels al weer enkele jaren actief zijn op de UDI-velden heeft Paul de weg naar UDI'19 teruggevonden.

Gevraagd naar zijn reactie op de vraag van UDI'19 om zich kandidaat te stellen antwoordde Paul:
"Ik ben vereerd dat het bestuur mij gevraagd heeft. Wel heb ik even moeten nadenken over deze stap vanwege de drukke baan die ik heb. Maar ....... UDI ligt mij zeer na aan mijn hart, al veertig jaar. Het is een van de best georganiseerde clubs die ik ken met een hoog familiegevoel en ongelooflijk veel vrijwilligers. Het voelt ook echt als thuiskomen, iedere keer als ik op het sportcomplex kom. We hebben daar zoveel jaren liggen. Ik als speler, net zoals mijn broer en nu mijn eigen kinderen. Mijn vader is jarenlang jeugdleider geweest. Allemaal zijn we supporters.

Maatschappelijke betrokkenheid, vrijwilligerswerk: dat is het cement van de samenleving. Iets mooiers is er niet om door je eigen inzet anderen in staat te stellen hun hobby te beoefenen, plezier te laten maken en pret te hebben en dat in het jubileumjaar én het jaar dat we terugkeren naar de hoofdklasse. Ik heb er eigenlijk meteen in mijn hart ja tegen gezegd toen Henk Salome mij belde, maar  mijn hoofd moest ik nog overtuigen. Mijn vrouw Bonnie niet. Die zei meteen: doen! We gaan ervoor."

Gezien zijn achtergrond en zijn maatschappelijke betrokkenheid in en buiten Uden is het bestuur van UDI'19 zeer verheugd met de kandidaatstelling van Paul Rüpp. In Paul denkt het bestuur iemand gevonden te hebben die op een professionele manier leiding kan geven aan de vereniging en mede ervoor kan zorgen dat uitvoering gegeven kan worden aan het huidige dan wel het nieuw te vormen beleid.

Voor meer informatie omtrent de kandidaatstelling van de heer Paul Rüpp kunt u contact opnemen met de huidige voorzitter van UDI'19, de heer Henk Salome, bereikbaar onder telefoonnummer 0413-254196.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.