ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI-DAG 2008: knallende opening van het seizoen

25-08-2008 • Seizoen 2008 2009 | Nieuws

Richard van den Boogaard benoemd tot Lid van Verdienste

Na een voorbereiding van zes maanden werd afgelopen zaterdag de vierde UDI-DAG gehouden. Na een woord van welkom door de voorzitter H. Salome en een korte openingstoespraak van de Burgemeester J. Kersten openden zij de UDI-DAG 2008. Met drie luide kanonsschoten werd het startsein gegegven van het jubileumjaar.

Ondanks het twijfelachtig weer, bruiste de dag van allerlei voetbalactiviteiten met onder andere twee tegen twee wedstrijdjes, panna toernooi, latje schieten, poortje schieten, penalty schieten, punten schieten, speedcheck , kidsclub clinic, trilpaal hangen en nog veel meer.

Het was de gehele dag een komen en gaan van mensen, mede door het feit dat ook op deze dag een vol voetbalprogramma was gepland. Door een drukte van belang op de sportvelden, want gedurende de dag liep er ook nog een complete wedstrijddag voor alle teams tussen door inclusief twee bekerwedstrijden van A1 en UDI 2.

Het hoogtepunt van die dag was ongetwijfeld de afscheidswedstrijd van Richard vd Boogaard & Friends tegen Legendary PSV. Een spectaculaire opening ging eraan vooraf. Richard werd met een helikopter ingevlogen onder toeziend oog van zo'n 555 bezoekers.  Nadat de voorzitter Richard had toegesproken en hem mede deelde dat het bestuur hem had opgenomen in de galerij van leden tot Verdiensten werd de aftrap door Richard en zijn vader Han verricht.

De gehele dag werd omlijst door DJ Norbert met geluidsondersteuning van De Stemvork. Een kort maar bondig optreden aan het eind van de middag van Marco van der A bracht de juiste stemming en gaf de aanzet tot de gezellige en zeer drukke feestavond met de Coverband Trio Stop. Deze band vulde de avond tot ieders vermaak met prachtige muziek.

Ongeveer 1500 mensen bezochten de UDI-DAG. Het slagen van deze dag was alleen mogelijk door de inzet van veel vrijwilligers. Onze dank daarvoor is dan ook erg  groot.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.