ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI huldigde haar Jubilarissen en lid van Verdienste

29-11-2008 • Seizoen 2008 2009 | Nieuws

Vrijdag de 28e november was het een gezellige drukte in het clubhuis van UDI'19. Deze avond werden de gouden jubilarissen Gerrit van Ras en Tom Nieuwboer, de robijnen jubilarissen Peter van de Zanden, René Poulussen, Joep Poulussen, Bart van Lanen en Rien Hendriks en de zilveren jubilarissen Bertus van Melis en Michel Lessmann in het zonnetje gezet.

Allen werden persoonlijk toegesproken door voorzitter Henk Salome. Nadien kregen zij een attentie en hun partner een mooie bos bloemen aangeboden.

Zondag werd Richard van den Boogaard gehuldigd als lid van Verdienste, lees verder onder groepsfoto.

Na afloop van de receptie toonde de jubileumcommissie een verzameling van foto's uit het verleden van de jubilarissen op de beamer. Hiervoor bestond veel belangstelling van de aanwezigen. De talrijke aanwezigen hadden het goed naar hun zin en bleven de jubilarissen lang vergezellen op deze voor hen bijzondere avond. Zowel de jubilarissen als UDI'19 kunnen tevreden terugkijken op deze bijzonder geslaagde avond. 

 

 

Lid van Verdienste  

Zondag werd Richard van den Boogaard gehuldigd als Lid van Verdienste. Richard was vrijdagavond verhinderd en het bestuur heeft in kleine kring dit moment gekozen. Zoals reeds bekend heeft Richard op de UDI-DAG afscheid genomen als speler van UDI-1. Op die mooie middag voor hem en zijn echtgenote werd hij benoemd tot lid van Verdienste van de vereniging. Richard heeft bijna 500 wedstrijden gespeeld in het eerste en deed dat op ‘n bijzondere wijze. Als waardering voor zijn inzet, kameraadschap en jarenlange voorbeeldige inzet voor het vaandelteam heeft het bestuur hem hiertoe benoemd. Nu  kreeg hij de speld van lid van Verdienste, de oorkonde en mooie bos bloemen voor zijn jarige echtgenote overhandigd van voorzitter Henk Salome. Richard zei dat hij erg veel plezier heeft beleefd aan de tijd die hij in UDI 1 speelde, onmiskenbare herinneringen die hij heeft meegemaakt. Ik bedank dan ook UDI dat ik hier al die jaren hebben mogen spelen en vertoeven.

 

De jubilarissen 2008 zijn:

25 jaar lid:    Dré Janssen, Bertus van Melis, Mario Boselie en Michel Lessmann.   
40 jaar lid:   Peter van de Zanden, René Poulussen, Joep Poulussen, Bart van Lanen,
Rien Hendriks en Geert van de Burgt.
50 jaar lid:   Gerrit van Ras en Tom Nieuwboer.

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.