ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Volle bak bij Kerstborrel 2008!

22-12-2008 • Seizoen 2008 2009 | Nieuws

De KNVB leek niet mee te werken, de kantine was al helemaal omgetoverd tot een Duits Bierfest en toen ineens werden alle wedstrijd afgelast. Bij anders clubs zou de activiteit wel geen doorgang hebben gehad maar bij UDI'19 natuurlijk niet! Teams gingen speciaal trainen of spraken af om snel plaats te nemen aan de lange tafels in de kantine. De eerste pullen bier werd gevuld en het feest kon na de eredivisiewedstrijden beginnen. Een stampvolle kantine zorgde voor een mooi feest, een perfecte afsluiter van 2008!

Herbstmeisters 2008

Naast deze echte UDI gezelligheid stond de kantine natuurlijk ook weer bol van de spanning! Vanaf de eerste jaargang al een begrip en dan weten jullie al dat het gaat om de uitreikingen van de ‘Herbstmeisters van Udi'19'. In verschillende categorieën werden teams met gepaste prijzen beloond, enkele van deze prijzen eindigde zoals enigszins verwacht niet in de slokdarm maar tegen het plafond omhoog! De winnaars van deze prestigieuze prijzen:

  • Team met de minste punten UDI 11
  • Team met de minste kaarten UDI DA2
  • Team met de minste tegendoelpunten UDI 12
  • De Topscorers
    Desirée van Thiel (DA1) 15x
    Stefan Blijleven (UDI 12) 15x
    Leon Deijnen (UDI 5) 13x
  • Team met de meeste punten UDI 12

Wolfgang Schwalbe

Na de felicitaties aan alle prijswinnaar kon het echte feest losbarsten. Met de gewonnen alcohol prijzen of een pul in de hand werd gewacht of de grote opkomst van Wolfgang Schwalbe. Na een uiterst aarzelende start knalde hij op zijn eigen wijze een flink aantal Duitse Slagers en feestnummers de kantine in. De verschillende huisdeejays onder leiding van Sam Wassenberg zorgde voor de rest! Wederom een zeer succesvolle en mooie slotactiviteit van een mooi jaar en nu op naar 2009! En die start natuurlijk meteen weer met de enige echte nieuwjaarsreceptie. Tot dan!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.