UDI 1 verliest bij Volharding (3-1)

UDI 1 speelde afgelopen zondag een vriendschappelijke wedstrijd in Vierlingsbeek tegen Volharding. In waarschijnlijk de slechtste wedstrijd van dit seizoen kwam men tegen deze 2e klasser op een 3-0 achterstand waarna Bart van der Wijst vlak voor tijd de eretreffer voor de Udenaren kon binnentikken.

Op een glad en matig speelveld hadden de Udenaren wel enkele kansen maar de thuisploeg was feller en zette veel druk. Al na 15 minuten kwam de 1-0 stand op het bord. Nog voor rust vielen Tim Wolf en Mark v.d. Meulenhof met een blessure uit. Het spel was erg rommelig en men had in aanvallend opzicht weinig oog voor de medespelers. Na de pauze kwam Donny van Herpen in het veld voor Tom v.d. Molen om weer speelminuten op te doen na de invalbeurt tegen Gemert eerder in de week. Na tien minuten in de tweede helft stond een tweetal spelers van Volharding buitenspel maar mocht er doorgespeeld worden en werd de 2-0 gescoord. Nog geen tien minuten later is het 3-0 wanneer een goede voorzet fraai met het hoofd wordt afgewerkt. UDI deed wel pogingen om het de doelman van Volharding lastig te maken maar er kwamen weinig ballen binnen de palen en de ballen die wel op doel kwamen waren meestal niet erg gevaarlijk. Pas in het laatste kwartier werd er een beetje beter gespeeld door de Udenaren maar meer dan de 3-1, een intikkertje van Bart van der Wijst, leverde dat niet op.

Komende weekeinde is er geen programma in verband met de carnaval en daarna staat de inhaalwedstrijd thuis tegen RVU op het programma.