ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Armand Kremers en Bart Möhlmann winnen voetbalquiz 2009

27-11-2009 • Seizoen 2009 2010 | Nieuws
De donderdagavond stond weer in het teken van de finalerondes van de UDI'19 Voetbalquiz 2009. Met 12 koppels werd de kwartfinale gestart om uiteindelijk via de halve finale tot de uiteindelijke winnaars te komen. Na een zinderende finale werden Armand Kremers en Bart Möhlmann gekroond tot dè voetbalkenners van dit jaar. Zij wonnen met maar één punt verschil de finale van de verrassende finalisten Tijs Kuipers en Mertin van Katwijk.

De kwartfinale was misschien wel de zwaarste ronde van dit jaar. De titelverdedigers Walter van de Ven en Gert-Jan Janssen waren hierin de sterkste maar een ronde later bleek hun kans op het verdedigen van de titel voorbij. In die halve finale bleken de verschillen weer heel erg klein en werden de titelverdedigers samen met onder andere de favorieten na de eerste twee rondes, Jeroen Prinsen en Leon Deijnen, uitgeschakeld. De twee beste koppels namen het tegen elkaar op in de vernieuwde finaleopzet.

Het goed beantwoorden van Wigan Athletic als één van de vorige clubs van Andreas Granqvist bracht de beslissing en daarmee de trofee en eer voor de winaars. Een snelle extra ronde betekende dat Bart onze club gaat vertegenwoordigen bij de grote Bavaria finale in het Philips Stadion in Eindhoven. Nogmaals een felicitatie voor de winnaars, een bedankje aan alle deelnemers en Bart alvast heel veel succes in Eindhoven!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.