ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI jubilarissenavond was weer een bijzondere avond

28-11-2009 • Seizoen 2009 2010 | Nieuws
Vrijdag de 27e november was het een overvolle en gezellige drukte in het clubhuis van UDI'19. Deze avond werd de diamanten jubilaris Jos de Groot, de gouden jubilarissen Henk Raymakers, Jacques Prinssen en Tonnie Smts, de robijnen jubilarissen Joan Vogels, Stef van Beijsterveldt, Tonny Ockhuizen, Cees v.d. Burgt, Tiny Verhoeven en Victor Smits en de zilveren jubilarissen Carlo School, Jordy Lamers, Mathieu van Haandel, Jeroen Prinsen, Mari v.d. Acker, Mark Heeren, Jeffrey Heeren en Gerrit v.d. Verwijst in het zonnetje gezet.

Jos de Groot was door het bestuur met unanieme stem benoemd tot ‘lid van Verdienste'. Dit als blijk van waardering voor het vrijwilligerswerk dat hij jarenlang heeft gedaan en nog steeds doet en tevens zijn 60-jarig lidmaatschap bij UDI'19. Voor deze verdienste kreeg hij de UDI speld verbonden aan het lid van Verdienste en een oorkonde. Voor de echtgenote had de voorzitter een mooie bos bloemen als dank.

Alle jubilarissen werden persoonlijk toegesproken door voorzitter Paul Rüpp. Voor Paul was dit de eerste keer dat hij dit deed, maar hij verwoordde het voortreffelijk en met een aantal leuke anekdotes bracht hij menigeen aan het lachen. Na zijn toespraak kregen allen een attentie aangeboden en hun partners een mooie bos bloemen.

Victor Smits sprak namens de jubilarissen. "Hij bedankte UDI'19 dat dit al jarenlang op zulke een voortreffelijke manier wordt gehouden. Iedereen wil dit graag meevieren, men weet dat het een leuke avond wordt. Dit geeft de kracht van de vereniging aan, het familiegevoel waar je jaren en jaren bij betrokken wilt zijn."

Velen waren aanwezig om de jubilarissen een handje te geven met hun UDI-jubileum. Na afloop van de receptie toonde de jubileumcommissie een verzameling van foto's uit het verleden van de jubilarissen op de UDI club-TV. Hiervoor bestond veel belangstelling van de aanwezigen. Iedereen had het goed naar hun zin en bleven de jubilarissen lang vergezellen op deze voor hen bijzondere avond. Zowel de jubilarissen als UDI'19 kunnen tevreden terugkijken op deze bijzonder geslaagde avond. 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.