UDI'19 E3 (shirtsponsor: Esso Schimmel Uden) is een mix van vijf eerste en vier tweede jaars E-spelers.
Naast leider/trainer Dave Hoskens en assistent-leiders Fedor Dennissen en Henk Verzijl bestaat dit team uit: Jochem Waterschoot, Daan Maring, Wessel Lommen, Romec Dennissen, Tim Taminiau, Givano Hoskens, Stijn van Roosmalen, Pascal van de Haterd en David Verzijl.

Hieronder het verslag van de kampioenswedstrijd.

Naast leider/trainer Dave Hoskens en assistentleiders Fedor Dennissen en Henk Verzijl bestaat dit team uit: Jochem Waterschoot, Daan Maring, Wessel Lommen, Romec Dennissen, Tim Taminiau, Givano Hoskens, Stijn van Roosmalen, Pascal van de Haterd en David Verzijl.

Onze jongens hadden vandaag maar één doel voor ogen en dat was winnen van mede-titelkandidaat Berghem Sport E2. UDI E3 startte overtuigend, na 10 minuten stond er reeds 3 - 0 op het scorebord. De wil om te winnen en goed combinatievoetbal op kunstgras leidde tot een ruststand van 4 -0. Na de rust zakte UDI gedurende een minuutje of tien iets terug, waarna de doelpuntenmachine weer op gang kwam. Stijn scoorde de eerste helft met een schitterend afstandsschot, de tweede helft deed Tim het nog eens dunnetjes over. Overige doelpuntenmakers vandaag waren een ontketende Romec met drie treffers, onze vlijmscherpe spits Pascal met twee goals en Givano (1x). De achterhoede bestaande uit keeper Jochem en verdedigers Daan, Stijn en David stond als een huis en hield de nul.

Op het veld en in de kantine werden de jongens terecht als échte én éérste kampioenen van UDI binnen gehaald. Spelers, ouders en begeleiders gefeliciteerd met deze titel en wat nog belangrijker is .....bedankt voor dit ontzettend plezierige seizoen voor onze jongens!