ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

'UDI19 on ICE' Kerstveiling zeer geslaagd!

19-12-2011 • Seizoen 2011 2012 | Nieuws

Door Fons Boekelder
Zaterdagavond jl. was alles uit de kast gehaald om UDI on Ice tot een geslaagd evenement te maken. Voetbalvereniging UDI'19/Beter Bed kan terugzien op een supergeslaagde Kerstveiling! Dit jaar werd dit evenement niet in het eigen clubhuis maar op de Markt in de sfeervolle horecatent van Uden on Ice gehouden, vandaar de naam de UDI on ICE Kerstveiling. Een leuke en geslaagde combinatie.

Al vroeg was het publiek in groten getale naar de ijsbaan gekomen voor het bijwonen van een ware derby tussen UDI'19 en Blauw Geel'38. Dit keer niet op het gras maar op de kunstijsbaan voor een ijshockeywedstrijd. De wedstrijd stond onder leiding van internationaal ijshockeyscheidsrechter Ad Stuiver en werd glansrijk met 9-3 gewonnen door de Udenaren. Deze hadden zich nog net binnen de transferperiode weten te versterken.

Om klokslag 20:00 uur opende Burgemeester Henk Hellegers in een overvolle horecatent de zesde kerstveiling, dit door een ingebrachte Veghelse taart te veilen. Dit gebak, van eigen Veghelse deeg, ging voor een behoorlijk bedrag retour mee naar Veghel. Daarna begon het echte werk: 225 kavels van dinerbonnen, kompleet verzorgde voetbalreizen, boxspring, vaten bier, scooter tot een kostuum op maat, werden door de veilingmeesters Joost van Oort, Maarten Prinssen, Marcel de Laat en Jack Evers aan de man/vrouw gebracht. Geen peulenschilletje, maar de ervaren veilingmeesters deden dit in een rap tempo gepaard gaande met nodige ludieke opmerkingen. Tegen de klok van 01:00 uur werd de traditionele peperkoek geveild, deze keer zelfs met "goei botter", een ware happening.

Een gepland optreden van de Amsterdamse volkszanger Etienne Alvares, tevens groot UDI'19 aanhanger, moest vanwege de vele kavels een uurtje worden uitgesteld, maar daarna gingen de honderden aanwezigen compleet uit hun dak en werd er nog een leuk feestje gevierd. Het was een fantastische avond waarbij alle doelstellingen, zoals gezelligheid, amusement en opbrengst, meer dan verwacht gehaald werden. Als u er geweest bent hebt u het zelf kunnen beleven, zo niet dan weet u waar u volgend jaar op deze zaterdag moet zijn.

Namens UDI'19 willen wij de bezoekers en bieders bedanken voor deze geweldige happening en natuurlijk alle sponsoren bedanken voor de ondersteuning voor deze UDI on Ice Kerstveiling 2011! Verder wensen wij u sfeervolle feestdagen en alle goeds voor 2012.

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.