ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

De aftrap van een nieuw seizoen

29-08-2011 • Seizoen 2011 2012 | Nieuws

Zaterdag jl. had UDI'19/Beter Bed de poorten wagenwijd opgezet, iedereen was welkom, om 11.00 uur opende Paul Rüpp deze gezellige dag. Nadat de voorzitter van UDI'19, Paul Rüpp, het eerste exemplaar van de presentatiegids in ontvangst had mogen nemen, sprak hij alle aanwezigen toe.

Paul onderstreepte in zijn toespraak het belang van een vereniging. Na opvoeding thuis en het leren op school is een vereniging de derde plek waar jongeren gevormd worden. Ze leren binnen de verenging samenwerken, discipline, structuur en dragen van  verantwoordelijkheid. Bij teamsporten is het evident dat allerlei sociale vaardigheden aan de orde komen.


UDI'19 investeert daar in. Een professionele jeugdopleiding maakt deel uit van onze organisatie. In deze jeugdopleiding wordt echt niet alleen gedacht aan talentvolle spelertjes maar aan elke jeugdlid. Nominatie van de 'Rinus Michels Award' is een bewijs van waardering van de KNVB dat de jeugdopleiding van UDI'19 tot één van de beste van Nederland behoort. Daar zijn wij trots op.


De voorzitter sprak ook zijn zorgen uit over de extra kosten die plaatsing in de hoofdklasse C voor UDI met zich mee brengt. Creatieve ideeën zijn nodig om deze extra financiële lasten te kunnen dragen, mede ook door de onzekere tijden die sponsoren op dit moment doormaken. Sponsoren moeten letten op 'de kleintjes' en zelfs noodgedwongen andere keuzes maken. Voor UDI'19 betekent dit dat er een tandje bij gezet moet worden om financiële tegenvallers op te vangen.


Tenslotte wenste Paul alle aanwezigen een fijne dag en een goed seizoen toe en verklaarde hiermee de 'open dag' als geopend waarna de jeugdspelers hun veld opzochten om aan hun voetbaltoernooi te beginnen.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.