ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Familie van de Burgt beleefde leuk feestje

14-08-2011 • Seizoen 2011 2012 | Nieuws

Veertig jaar heeft de familie van de Burgt de scepter gezwaaid en het beheer over het clubhuis gevoerd. Dat is 'n mooi moment om er even bij stil te staan en enige aandacht te geven. Zaterdagavond jl. bood UDI'19 de familie van de Burgt een feestavond aan, waar zowel de familie van de Burgt, barpersoneel en alle UDI-leden met hun partners voor waren uitgenodigd. Én het was een mooie avond, Tonny & Francien (ex-beheerders) en Wilma & Matthijn (beheerders) met hun families, barpersoneel, genodigden en aanwezige UDI-leden beleefden een leuk feestje.

Er was een commissie samengesteld om een gezellige avond te organiseren voor de familie van de Burgt als beheerders en bedieners van het UDI-clubhuis. De commissie had goed werk geleverd, had 'n strak programma samengesteld en aan het einde avond was alles precies volgens plan verlopen. Achter de bar mochten zowel de familie als de andere medewerkers/sters deze avond niet komen, zij werden vervangen door anderen clubleden en zij deden dit bijzonder goed. Hulde hiervoor en bedankt! Vooraf aan de feestavond speelde de Burgt Boys tegen UDI-5, UDI 5 ging met de eer strijken daar zij met 7-3 wonnen. Maar niet getreurd het was 'n leuk begin.


Leuk feestje

Om klokslag acht uur waren de eerste gasten aanwezig om Tonny & Francien en Wilma & Matthijn te feliciteren met deze robijnen mijlpaal. Uiteraard was het eerste optreden voor Burgt Boys (Tino en John) om de avond te openen. Nadien kreeg Wim Scheen (vice voorzitter) het woord om Tonny & Francien en Wilma & Matthijn te bedanken namens de vereniging. Hij memoreerde dat de familie op een sympathieke manier in al die 40 jaren alle gasten hebben bediend in de huiskamer van onze club. Hierna volgde de eerste sessie met het optreden van de groep 'The Specs', een prima binnenkomer die de stemming er goed inbracht. Na hun eerste optreden sprak Tonny van de Burgt namens de familie en schetste de 40 jaren binnen clubhuis UDI'19 en de band van de familie van de Burgt met de vereniging UDI'19. Immers de familie staat ook bekend dat ze op diverse vlakken actief zijn in de vereniging, zowel in het bestuur, commissies, training en leider zijn. Namens de familie van de Burgt bood hij aan dat zij jaarlijks een 7 tegen 7 toernooi willen organiseren om de 'van de Burgt wisselbeker'. Met een ferm applaus door de aanwezigen werd dit met plezier aangenomen.

Hierna werd een doorlopende diavoorstelling getoond op de TV-schermen, een dia show die was samengesteld uit 40 jaar familie van de Burgt, het clubhuis, de diverse activiteiten en evenementen betrekking hebbende op het clubhuis. Menigeen wierp zijn blik op de diverse dia's en zagen hiermee vele oude gezichten van weleer terug. Ook waren er optredens van Albert 'Casanova' van Benthem en Marco vanderA, zeker de laatste zanger liet horen zich thuis te voelen bij de UDI familie. Op een leuke manier bracht hij de gehele familie van de Burgt op de vloer en had een leuke yell 'familie van de Burgt bedankt'. De avond werd afgesloten met een laatste wervelend optreden van The Specs. Al bij al kwam er een einde aan deze leuke avond. De hele familie van de Burgt, het aanwezige publiek en de commissie waren enorm tevreden voor dit geslaagde feestje! Voor hen die er niet waren en horen hoe leuk het was, kunnen zeggen: "jammer dat ik er niet bij was".

Goede doel

Zoals menigeen bekend had de familie van de Burgt gekozen voor het project 'kind in beeld' voor de kinderafdeling van het ziekenhuis Bernhoven voor hen die iets wilden geven. Het project 'kind in beeld' biedt de mogelijkheid aan ouders om hun opgenomen baby 24 uur per dag via internet live te kunnen zien. 'n Erg leuk idee! Aan het einde van de avond maakte Wilma & Francien bekend dat er 1500 euro gegeven was voor de prachtige project. Indien u niet heeft bijgedragen, dit is nog zeer wel mogelijk. U kunt u uw donatie storten op banknr. 1519 45373 ten name van 'kind in beeld'. Bij voorbaat hartelijk dank!

Dank
Wilma & Matthijn en Francien & Tonny willen namens de familie van de Burgt iedereen bedanken die er aan bijgedragen heeft aan deze gezellige avond. Voor ons is het een onvergetelijke feest geworden dat aangeeft dat onze clubliefde door velen gewaardeerd wordt. Nogmaals een ieder heel hartelijk dank!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.