ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Gezellig kerstdiner voor de vrijwilligers bij ABC in Velp

23-12-2011 • Seizoen 2011 2012 | Nieuws

Donderdag jl. (22/12) waren de UDI vrijwilligers voor een diner te gast bij het ABC restaurant in Velp. Een mooi moment om gezamenlijk het jaar af te sluiten. Een prima initiatief van het algemeen bestuur en ook leuk dat de leden van het dagelijks bestuur er zelf bij aanwezig waren.


Donderdag jl. (22/12) waren de UDI vrijwilligers voor een diner te gast bij het ABC restaurant in Velp. Een mooi moment om gezamenlijk het jaar af te sluiten. Een prima initiatief van het algemeen bestuur en ook leuk dat de leden van het dagelijks bestuur er zelf bij aanwezig waren.

Wekelijks komen op maandag- en vrijdagmorgen de vrijwilligers en de materiaalverzorgers bijeen om de accommodatie weer in orde te maken voor het komend weekend. Eveneens is deze groep te allen tijde actief wanneer er extra activiteiten zijn binnen de club. In de ochtenduren had Wilma en Minus een bezoek gebracht bij enkele oud vrijwilligers in de St. Jan, o.a. Bert Dekkers, Nol Verhoeven, Bennie Schiltmans, Toon Peters en Adriaan van Dalen. Zij hadden hen een kleine attentie aangeboden, maar deze actie werd door allen zeer gewaardeerd.

Voorzitter Paul Rüpp zei blij te zijn dat zo velen hier aanwezig waren. De medewerkers van de vrijwilligersgroep en materiaalmensen zijn uiterst belangrijk voor onze vereniging. Te vaak is dit een ondergewaardeerde job en wordt er niet voldoende beseft wat er allemaal gebeurt. Jullie zorgen er mede voor dat wekelijks onze 1655 leden plezier beleven bij onze club. UDI'19 heeft een prima uitstraling naar buiten en daar zorgen jullie voor. Het is een leuke traditie van Willy Verwegen (bestuurslid algemene zaken) dat hij dit initiatief telkens neemt om het  jaar op deze manier af te sluiten. Geniet hier nu allen van en zo meteen fijne feestdagen, een prettige jaarwisseling en tot weer in 2012. Want dan staat er weer van alles te gebeuren waar wij ieders hulp weer hard bij nodig hebben. En ... we willen met het eerste kampioen en 'topklasser' worden.

Wij als vrijwilligers bedanken het bestuur voor deze leuke avond. De traditie van de kerstbrunch in het clubhuis was deze keer het uitstapje naar Velp. Eric Meurs van het ABC restaurant had het idee gelanceerd bij Willy Verwegen om met deze groep gezamenlijk bij hem in het restaurant te komen eten en het jaar af te sluiten. Nou en dat is ons geweldig goed bevallen, met goed gevulde magen gingen wij weer huiswaarts. Waarbij wij chauffeur Leo willen bedanken dat hij ons veilig heen- en naar huis heeft gebracht. Het was tegelijkertijd een mooi moment om elkaar fijne feestdagen te wensen, een goede jaarwisseling en tot ziens in 2012.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.