ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Groots carnavalsfeest 100% NL met UDI Prins PORCELLUS XLVII

21-02-2012 • Seizoen 2011 2012 | Nieuws
Het dak ging er af zo omstreeks 22.30 uur toen Prins PORCELLUS XLVII (Lammy van Hooft) met zijn gevolg de residentie van UDI’19 bezocht. De sfeervolle kantine van UDI was voor deze gelegenheid geheel in rood-blauw-wit carnavals-outfit gestoken. Wilma en haar mensen ontvingen de gasten, op de UDI carnavalsavond (vrijdag 17/2), met 100% NL drankje (dankzij Schrobbeler). Discotech dj Hans voelde de sfeer goed aan en bezorgde de gasten een “100% NL” gevoel. Het dak ging er af zo omstreeks 22.30 uur toen Prins PORCELLUS XLVII (Lammy van Hooft) met zijn gevolg de residentie van UDI’19 bezocht. De sfeervolle kantine van UDI was voor deze gelegenheid geheel in rood-blauw-wit carnavals-outfit gestoken. Wilma en haar mensen ontvingen de gasten, op de UDI carnavalsavond (vrijdag 17/2), met 100% NL drankje (dankzij Schrobbeler). Discotech dj Hans voelde de sfeer goed aan en bezorgde de gasten een “100% NL” gevoel.

Dat het een volle bak en een gezellige avond zou gaan worden was vooraf al duidelijk. Nog nooit eerder vertoond voor een UDI carnavalsavond  was dat er vooraf al 13 gereserveerde tafels waren vastgelegd via internet. De speelsters van Dames 1, 2, spelers van UDI 1 de supportersclub en tal van andere seniorenteams gaven acte de presence op deze geslaagde 100%NL avond. Sponsor Ton Wijdeven (PoelierBevers) zorgde voor gratis kipsticks. Organisator Robert Janzen was dan ook zeer tevreden over de geslaagde set-up. 

Vertinde Knoeris en de Pineut
Een vast onderdeel en belangrijk voor de vereniging UDI’19 was het uitreiken van de Pineut en de Vertinde Knoeris. Twee prijzen die binnen UDI een hoog aanzien hebben en alleen aan alom gewaardeerde vrijwilligers worden uitgereikt. Een speciale commissie draagt deze vrijwilligers voor. Ditmaal mocht Jan van den Boogaard uit handen van Prins Porcellus XLVII de Pineut ontvangen. Jan is al vele jaren actief in de vrijwilligergroep, vervult mede het materiaalbeheer en is ook elk jaar actief op de KNVB voetbaldagen om ondersteuning te verlenen. Een terechte onderscheiding voor Jan.
Harold van Zutphen ontving de Vertinde Knoeris. Hardold is groepsleider van de A- en B-junioren en verder op vele gebieden positief en pro-actief aanwezig. Dik en dik verdiend. Vele felicitaties vielen hen ten deel.

De avond ging tot in de kleine uurtjes door en is samen te vatten als een brok 100% UDI carnavaleske gezelligheid.


Foto van links naar rechts Harold, Porcellus XLVII en Jan

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.