ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Leuke keeperdag 2011 bij UDI19

02-11-2011 • Seizoen 2011 2012 | Nieuws

De aanvankelijke opkomst die wij verwacht hadden is niet gekomen. Van de 150 kinderen die wij hadden verwacht zijn er toch nog 75 gekomen. Dit kwam omdat er KNVB Voetbaldagen in het Oventje werden gehouden en de Voetbalschool is weer begonnen. Dit mocht de pret echter niet drukken. Om 12.30 hielden wij een geweldige keeperdemo met selectiekeepers van UDI'19, Blauw Geel en v.v.  Gemert.

Twee van onze vedetten van het eerste, Michiel van Zuidam en Dimitri Cremers waren de aangevers. Het werd een mooie demo die geopend werd door twee van onze beste F-keepers, Jurre van Wanrooij en Kevin van Mullekom. Zij deden de opening met vangen, duiken en een tegen een. Daarna werden de selectiekeepers voorgesteld en later getest op hun kunnen. Ook zij maakten er een spektakel van, waarvan de kinderen stonden te genieten.
 
Om 13.00 uur stonden 9 oefeningen te wachten op de kinderen, waar zij telkens van UDI trainers en keepers les kregen in het keepen. Het fanatisme droop eraf, want de inzet en het plezier hield maar niet op. Zeker toen 's middags nog eens een heerlijk zonnetje doorbrak. Al met al weer een zeer geslaagde middag, die met ondersteuning van de trainers en de keepers uit de regio een geweldige middag van maakten. 
 
Ook natuurlijk hebben wij mensen en bedrijven die ons vrijwillig hebben bijgestaan met de organisatie. Met name bedanken wij de Jumbo Supermarkt aan de Drossaard, Intersport Uden, Mars uit Veghel, de Supportersclub van UDI'19 en UDI'19 voor het beschikbaar stellen van het materieel en velden.
 
Met vriendelijke groeten ?Peter Asselman Keepercoördinator UDI'19 en Ad.Stuiver Keepertrainer UDI'19

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.