ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Maatschappelijke betrokkenheid bij UDI19

03-04-2012 • Seizoen 2011 2012 | Nieuws

Het bestuur van UDI'19 is betrokken bij haar leden. We luisteren en kijken dan ook naar wat jullie bezig houdt en belangrijk vinden. We willen er voor onze leden zijn, in goede en in slechte tijden. Of het nu over voetbal gaat of niet; samen vormen we een team. UDI'19 brengt mensen bij elkaar.

UDI'19 WERKT!

 


In deze tijd is het soms moeilijk om aan werk te komen en als hechte club willen we onze leden hier bij helpen. Samen met uitzendorganisatie HOBIJ (stersponsor UDI'19)  hebben wij een initiatief opgezet om werkzoekende leden aan een (nieuwe) baan te helpen: UDI'19 WERKT! (Powered by HOBIJ).

 

Vanuit deze samenwerking doen we een beroep op zowel onze leden als de organisaties die bij UDI'19 betrokken zijn, bijvoorbeeld omdat ze onze club sponsoren of omdat het personeel bij ons voetbalt. Op deze manier maken we optimaal gebruik van UDI'19 als netwerk en vervullen we met de club een maatschappelijke functie.

UDI-gevoel op de werkvloer
Je bent verbonden aan onze vereniging en wij zijn van mening dat jij het UDI'19-gevoel aardig in je hebt. Dat UDI'19-gevoel zorgt er onder meer voor dat wij elkaar kunnen vinden. Op de voetbalvelden, maar ook daarbuiten. Dit gevoel willen we daarom uitbreiden naar de werkvloer.  Want als je dan toch op zoek bent naar een nieuwe baan, waarom dan niet bij een bedrijf of organisatie welke gekoppeld is aan UDI'19?

Website
Ben jij, of iemand die je kent, op zoek naar een baan? Op de website van onze club tref je een pagina aan waar meer informatie te vinden is over UDI'19 WERKT! Je kunt van daaruit gemakkelijk op zoek gaan naar werk en je inschrijven als werkzoekende. Ga naar het speciale gedeelte van UDI'19 WERKT!.

Samen zorgen we dat UDI'19 WERKT!





Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.