ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Porcellus XLVII: Lammy van Hooft

27-01-2012 • Seizoen 2011 2012 | Nieuws
Carnavalsstichting de Knoerissen maakt met trots de nieuwe Prins Porcellus bekend: porcellus.jpg
Lammy van Hooft.

De onthulling vond plaats vrijdagavond, op de 1e van drie pronkzittingsavonden in het tenniscentrum in Uden. Lammy van Hooft is 53 jaar oud, heeft een relatie met Anke, heeft 2 zonen, te weten Willem en Daan, en is in het dagelijkse leven al bijna 30 jaar postbode.

Prins Porcellus XLVII en zijn gezin krijgen van de Knoerissen een prinsenreceptie aangeboden op zondag 5 februari vanaf 11.11 uur in het Tenniscentrum in Uden. Alle leden kunnen daar Lammy van Hooft feliciteren. Wij wensen Porcellus en Anke nu alvast proficiat en geniet ervan!

 

receptielammy.jpg

 

 

Prins Porcellus de 47e is een echte Udenaar, geboren op het ‘Kreppenend' oftewel achter in de Bosschebaan, tegenwoordig Bogerd Noord genoemd. Hij voetbalt al 40 jaar bij UDI'19 en is daar vaste medewerker die zijn stempel heeft gedrukt op diverse activiteiten binnen onze vereniging. Lammy van Hooft is ook een fervent fietser. Vele Udenaren kennen hem van zijn fietstocht in 2010 naar Santiago de Compostella. Deze pelgrimstocht ondernam hij samen met 2 vrienden (Wim en Bart) en haalde daarmee veel geld op voor de Cliniclowns en de jeugdopleiding van UDI'19.

lammyenanke.jpg

 

Foto: Kliknieuws

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.