ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

PSV Masters on Tour te gast bij UDI19

04-10-2011 • Seizoen 2011 2012 | Nieuws

Zondag 2 oktober was UDI'19/Beter Bed gastheer voor haar vierde PSV Masters on Tour. Ruim 150 spelertjes van de F-pupillen van FC Uden, FC De Rakt, Volkel, Odiliapeel, Festilent, VCO, Vorstenbossche Boys, SCMH, Boekel Sport, Erp en uiteraard UDI'19/Beter Bed speelden deze middag een leuk 4 tegen 4 toernooi. Onder grote belangstelling van ouders, opa's en oma's en vriendjes werd om half drie gestart met het toernooi.

Namens PSV en NEC/FC Oss waren diverse scouts aanwezig om mogelijke talentjes in kaart te brengen. In een fijne en ontspannen sfeer hadden alle spelertjes ontzettend plezier deze middag, onder enthousiaste spelleiding van diverse UDI A1 spelers werd er vol inzet gestreden om de eerste plaats in de poule. De aanwezigheid van de PSV mascotte PHOXY en UDI'19 mascotte PARKY, die met iedereen op de foto gingen, was een mooie verrassing.

Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren volgden de finales. In de leeftijdsgroep 2005 werd Erp winnaar en in de poule 2004 werd Fc de Rakt winnaar. De sportiviteitsprijs deze middag was voor Vorstenbossche Boys en Odiliapeel. Een prachtige, zonnige middag voor alle kinderen met een enorme inzet en tevreden gezichten, waarmee maar weer eens blijkt dat niet het winnen maar het plezier van de kinderen het belangrijkste is op zo'n middag.
Een middag met enthousiaste deelnemers waren de basis voor deze goed verlopen PSV Masters on Tour bij UDI'19/Beter Bed.

Dank

Namens de PSV jeugdopleiding en PSV jeugdscouting willen we UDI '19 hartelijk danken voor de gastvrijheid en organisatie van de PSV Masters bij UDI'19. Het is altijd weer fijn om te horen dat velen genoten hebben van de PSV Masters. Dit kan echter niet zonder de medewerking van de organiserende vereniging. In dit geval UDI '19. Alle UDI'19 vrijwilligers willen wij bedanken die hier hun bijdrage aangeleverd hebben.

Met vriendelijke groet namens PSV: Rini de Groot, Stan van Bijsterveldt en Gery Snijders.







 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.