ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI-DAG

16-08-2011 • Seizoen 2011 2012 | Nieuws

Zaterdag 27 augustus hebben we weer een gezellige UDI dag op ons sportpark ' Parkzicht', die georganiseerd wordt door de activiteitencommissie en financieel ondersteunt door de SCU (Supporters Club UDI'19). Deze dag zal in het teken staan van veel voetbal door de pupillen en kidsclub, spelletjes, springkussen, diversen optredens van artiesten, enz.. De andere UDI jeugd voetbalt die dag volop beker & vriendschappelijke wedstrijden. We  hopen dat dit een super gezellige dag wordt en natuurlijk zijn papa, mama, opa, oma en iedereen die UDI een warm hart toedraagt van harte welkom. De opening van de UDI-DAG is om 11.00 uur door Paul Rüpp, de voorzitter van onze club. We hopen u de 27e te mogen begroeten!

Wat kunt u al niet verwachten:

- Vanaf 11.00 uur tot circa 15.00 uur toernooi voor E en F-pupillen. Prijsuitreiking om circa 15.30 uur.


- 12.00 uur start behendigheidsspelen van de Minikids en oefen- en bekerwedstrijden van overige jeugdteams.


- Tussen 12.00 en 13.00 uur ontvangen alle deelnemende E, F en Minikids een gratis eetbon voor frites, frikadel of kroket. Tevens is er gratis ranja en popcorn.
De overige jeugd kan deze snacks kopen a € 0,50 per snack. De opbrengsten hiervan komen ten gunste van de jeugdopleiding.


- Tussen 13.00 en 14.00 uur is onze mascotte Parky met zijn PSV-vriendje Phoxy aanwezig voor het maken van foto's.


- Om 14.30 uur zullen de winnaars van het totospel van UDI'19 hun prijzen in ontvangst kunnen nemen.


- Om 15.00 uur optreden van Mike & Colin en start van het penaltyschieten.


- Om 16.00 uur optreden van de Udense artiest Tom.


Tijdens de gehele dag is er een infostand open alwaar u informatie kunt krijgen over UDI'19 in zijn algemeenheid, maar met name over de "Kidsclub"en "Vrienden van UDI'19" in het bijzonder.

Loterij

Gedurende de gehele dag wordt er een loterij gehouden waarbij voor de kleintjes leuke prijzen zijn te winnen. Men kan een enveloppe trekken, die € 0,50 kost. We spelen onder het principe altijd prijs, dus het is nooit weggegooid geld, ze kunnen er alleen maar beter van worden. Ook de opbrengst van deze loterij komt ten goede aan de jeugdopleiding.

Gedurende de gehele dag is de muzikale ondersteuning in handen van onze huis-DJ Albert.

U merkt wel, kosten noch moeite zijn gespaard om er voor eenieder een leuke dag van te maken. Wij zien u dan ook graag a.s. zaterdag op ons complex.


Informatie E & F-pupillen

Op zaterdag 27 augustus hebben we weer een gezellige UDI dag op ons sportpark 'Parkzicht', die georganiseerd wordt door de activitencommissie en financieel ondersteunt door de SCU (Supporters Club Udi'19). Deze dag zal in het teken staan van veel voetbal, spelletjes, springkussen, diversen optredens van artiesten, enz, enz……… En wat is er natuurlijk leuker dan op de foto met Foxy en/of Parky…………………
De E en F groep spelen een onderling voetbal toernooi. De E-4 t/m E-15 en de F-4 t/m F-10. De leiders van deze teams wordt verzocht om te informeren hoeveel kinderen van hun team op deze dag mee kunnen doen.

De kinderen van de F-11 t/m F-14 worden ingedeeld bij de kidsclub.
De E-1, 2, 3 en de F-1, 2, 3, hebben op die dag een beker toernooi maar worden verzocht om daarna toch nog mee te komen doen met penalty schieten op een echte keeper. Wie zou dat zijn……………..???
Je kunt je hiervoor opgeven bij de leider.
Alle kinderen die mee doen krijgen een bon voor gratis frites + kroket of frikadel, popcorn en ranja.
 
Laten we met zijn alle zorgen dat dit weer een super gezellige dag wordt, met heel veel speelplezier voor de jeugd van UDI'19.
Natuurlijk zijn papa, mama , opa, oma, laten we zeggen de hele familie is van harte welkom.
 
Voor informatie
Email: groepsleider.f@udi19.nl

Informatie Kidsclub

Op zaterdag 27 Augustus 2011 hebben we weer een gezellige UDI-dag. Deze wordt georganiseerd door de activiteitencommisie in samenwerking met de supportersclub UDI'19. Er is op deze dag van alles te doen zoals spelletjes,springkussen en vooral heel veel voetbal.

Voor de kidsclub begint deze dag om 12.00 uur. De minipupillen (aangevuld met de spelers van F11 t/m F14) gaan dan behendigheidspelletjes in toernooivorm doen. Voor de minikids hebben we een kleurwedstrijd met leuke prijzen. Ook kunnen de minikids en de minipupillen op de foto met Foxy en/of Parky. Alle kinderen die meedoen krijgen een bon voor gratis friet met kroket of frikandel,popcorn en ranja. Lijkt het je leuk om mee doen deze dag,geef je dan op. Dit kan tot en met 17 augustus op het volgende e-mailadres: kidsclub@udi19.nl .

Laten we van deze dag een leuke maar vooral een gezellige dag maken,met heel veel speelplezier voor de jeugd van UDI'19. Iedereen is welkom deze dag,dus neem gerust je vader,moeder,broertje,zusje,opa en oma mee naar deze leuke dag.

Groetjes,
Miriam Jansen

Voor eventueel vragen: kidsclub@udi19.nl .

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.