ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI Dames 1 weer in het nieuw

06-12-2011 • Seizoen 2011 2012 | Nieuws

Nadat het eerste damesteam van UDI'19/Beter Bed al eerder in het nieuw was gestoken, werd zij deze keer weer verrast met een nieuwe outfit.
Dit team, dat in het seizoen 2010/2011 kampioen werd in de 4e klasse, doet op dit moment ook goed mee voor de bovenste plekken in de 3e klasse en dat is niet onopgemerkt gebleven. Het enthousiasme en de ambitie van de dames en de staf is ook overgeslagen op andere betrokkenen binnen UDI'19.

Want de dames staan er nu niet alleen keurig op tijdens de wedstrijd, maar ook tijdens de warming-up stralen zij een eenheid uit. Er is namelijk een sponsor gevonden voor de warming-up shirts. Voor een selectieteam is het erg belangrijk dat de uitstraling goed is. En die laat nu niets te wensen over. Dit mooie geschenk verhoogt daarnaast de uitstekende sfeer en laat zien dat de Dames van UDI'19 meetellen. Wellicht dat de anonieme sponsor ook zijn/haar steentje kan bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van het Damesvoetbal binnen UDI'19 en aan een goede afloop van het seizoen 2011/2012. Wij willen daarom de anonieme gever van harte bedanken voor het sponsoren van de nieuwe warming-up shirts.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.