ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Afsluiting 3e sessie Rabo Voetbal Academie UDI19

Woensdag 22 mei a.s. is al weer de laatste middag van de voorjaarssessie van de RVU. Vanaf de start op 6 maart jl. zaten de weergoden ons slechts één keer ons dwars , voor de overige woensdagen was het steeds voortreffelijk  voetbalweer. Gelukkig hebben we  woensdag 29 mei a.s. nog een inhaalmiddag, zodat ook deze keer weer alle deelnemers volledig aan hun trekken komen.

Op onze vraag aan een aantal deelnemers wat nu het verschil is tussen de training met het eigen verenigingsteam en de oefenmiddagen bij de RVU is het antwoord: 'Je leert veel meer dingen waar je als speler beter van wordt. Niet alleen technieken maar ook wanneer en waarom je dingen wel of niet moet doen. Bij de eigen club ben je meer als team bezig.' Fijn om terug te horen, want ons doel is inderdaad dat iedereen zich op zijn niveau met veel voetbal plezier verder ontwikkeld.

De afsluitende middag wordt een spelmiddag in circuitvorm. Alle deelnemers werken tweekeer het cirquit af. Er zijn enkele prijsjes voor diegene die hier de beste resultaat in behaalt. Aansluitend worden de deelnemers -certificaten en foto 's uitgereikt. Ook wordt dan bekend gemaakt, wie op 29 mei naar  NEC mag om daar naast een rondleiding  en een  extra training te volgen onder leiding van NEC-  trainers .

Als je benieuwd bent hoe de sfeer is bij de Voetbal Academie , kom dan woensdag kijken we starten om 13.30 uur.  Iedereen is welkom om te genieten van het enthousiasme va n onze kanjers.

Noteer alvast 4 september, want dan begint de volgende sessie van de Rabo Voetbal Academie UDI'19.

Meer informatie vind je op de site www.rabo-voetbalacademie.udi19.nl

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.