ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Avans-toernooi bij UDI19

07-08-2012 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

poster avans toernooi

In het weekeinde van vrijdag 10 en zondag 12 augustus speelt UDI op het eigen Avans-toernooi. Op vrijdagavond speelt UDI om 19:00 uur thuis tegen Blauw Geel'38 en op zondagmiddag (15:00 uur) ontmoeten de Udenaren het Veldhovense UNA. De vierde toernooideelnemer is EVV uit het Limburgse Echt.

Afgelopen weekend speelde UDI twee oefenwedstrijden waarin het liet zien dat men al aardig bezig is in de voorbereiding. Na de monsterzege van 11-0 tegen hoofdklasser RKHVV speelde men ook tegen Topklasser JVC Cuijk. Die wedstrijd ging uiteindelijk weliswaar met 4-2 verloren maar de wijze waarop er, zeker de eerste helft, werd gespeeld geeft veel vertrouwen voor de toekomst. 

Dit weekeinde volgen weer twee oefenwedstrijden en nu tegen twee ploegen welke men ook in de competitie zal gaan ontmoeten. Op vrijdagavond starten we al direct met een beladen duel wanneer UDÍ het opneemt tegen Blauw Geel'38/JUMBO uit Veghel (19.00 uur). De onderlinge wedstrijden tussen beide teams zijn vaak van een hoog niveau waarbij niet of nauwelijks in te schatten is welke ploeg zal gaan winnen. Uiteraard is het nu een oefenpotje maar beide teams zullen zich willen laten zien in deze derby. De Veghelnaren hebben zich op papier aardig versterkt en beschikken over een ploeg met een goede mix van jeugdig talent en ervaren spelers. Op voorhand lijken de bezoekers dan ook de lichte favoriet. Aan de Udenaren om in het eerste thuisduel voor het eigen publiek te laten zien hoe ver men staat. Om 21:00 uur spelen dan vervolgens UNA/Brinvast en EVV tegen elkaar.

Op zondagmiddag trappen om 13.00 uur eerst Blauw Geel'38 en EVV af voor hun onderlinge duel. UDI speelt daarna het tweede duel tegen UNA/Brinvast uit Zeelst-Veldhoven (15.00 uur). De ploeg speelde afgelopen seizoen nog in de Topklasse maar kon ondanks een flinke krachtsinspanning op het einde van de competitie het klassebehoud niet veilig stellen. Dit seizoen komt men dus evenals UDI weer uit in de Hoofdklasse B. Ook tegen UNA heeft UDI een flink aantal spannende wedstrijden gespeeld waarbij UNA wel vaker aan het langste eind trok.

poster avans toernooi

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.