ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Bas Gösgens z'n droom en ambitie

25-04-2013 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

bas

Trainer Bas Gösgens van UDI'19/Beter Bed heeft onlangs zijn contract met UDI'19 verlengd voor een seizoen. Beide waren daar zeer blij mee. Beiden hebben ook een hoog ambitieniveau. Waar UDI stappen wil zetten om binnen enkele jaren te promoveren heeft Bas de ambitie om stappen te zetten in het betaalde voetbal als trainer/coach.

Bas Gösgens zijn droom komt uit; hij heeft altijd gedroomd van het trainerschap in het betaalde voetbal en deze week werd bekend dat hij komend seizoen assistent-trainer wordt bij zijn FC Den Bosch. Daar heeft hij in het verleden lang gevoetbald en heeft er ook de Jeugd getraind. Bas keert terug op het oude nest en wordt daar als assistent-trainer onderdeel van de trainersstaf van de 1e selectie.

Dit wil niet zeggen dat de droom van UDI niet uitkomt. Bas is nog steeds meer dan 100% gemotiveerd om met UDI die stappen te maken welke nodig zijn. Er zitten wat voor- en nadelen aan deze constructie. Bas kan vrijdags de training van de 1e selectie niet leiden, verders is hij altijd beschikbaar. Hier zullen we als UDI'19 samen met Bas een goede oplossing voor moeten zoeken. Het positieve is dat Bas stappen zal zetten, beter zal worden en deze ervaringen op onze spelersgroep over zal brengen. Al met al een win-win situatie…..

Wij willen Bas feliciteren met deze nieuwe uitdaging en hopen dat deze positieve flow overslaat op zijn 1e selectie, waar de komende weken gestreden zal gaan worden om een plekje in de nacompetitie voor promotie naar de Topklasse.

De TC UDI'19/Beter Bed

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.