ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

De sint denkt ook aan de onderhoudsgroep

Vorig weekend was Sinterklaas en diverse pieten bij UDI'19 op uitnodiging van de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC). Tijdens dit weekend heeft de sint aan de jongste leden van de club iets lekkers uitgedeeld. De sint had ook nog iets achtergelaten voor de onderhoudsgroep en de materiaalmensen.

Vorig weekend was Sinterklaas en diverse pieten bij UDI'19 op uitnodiging van de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC). Tijdens dit weekend heeft de sint aan de jongste leden van de club iets lekkers uitgedeeld. De sint had ook nog iets achtergelaten voor de onderhoudsgroep en de materiaalmensen.Deze groep vrijwilligers zorgen er wekelijks voor dat alle teams van UDI'19 kunnen voetballen. Van het wedstrijdklaar maken van de velden tot de uitgifte van de ballen. Elke taak is heel belangrijk. Daarom had de Sint wat lekkers achter gelaten bij de JAC.

Afgelopen zaterdag ontving Co Doeleman, namens alle vrijwilligers, uit handen van JAC-lid René van Vuuren het lekkers. De sint had voor iedereen een lekkere chocolade letter en wat pepernoten apart gehouden. Ook namens de JAC bedanken wij deze groep vrijwilligers voor hun bijdrage tijdens onze activiteiten.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.