ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

De vaste UDI vrijwilligers sloten 2012 af met 'n kerstbrunch

22-12-2012 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

kerstbrunch3Vrijdagmorgen (21/12) was het een gezellige drukte in het clubhuis. Er was een kerstbrunch voor de vrijwilligersgroep, dit tezamen met de medewerkers van de materiaaluitgifte. Ook verschillendebestuursleden hadden gehoor gegeven aan deze kerst bijeenkomst.

Vrijdagmorgen (21/12) was het een gezellige drukte in het clubhuis. Er was een kerstbrunch voor de vrijwilligersgroep, dit tezamen met de medewerkers van de materiaaluitgifte. Ook verschillende bestuursleden hadden gehoor gegeven aan deze kerst bijeenkomst.

kerstbrunch1

Onder aanvoering van Willy Verwegen, het bestuurslid accommodatie beheer, waren bijna alle vrijwilligers aanwezig en zij genoten van de gezelligheid en de voortreffelijke kerstbrunch. De loterij was eveneens een succes, de prijzen werden getrokken door de oudste medewerker Nol Verhoeven. Het toeval deed zich voor dat 'n schop viel op zijn lot. Nol, immers hier weet jij beter mee om te gaan als met 'n computer. Wel leuk.

kerstbrunch2

Voorzitter Paul Rüpp bedankte alle medewerkers voor hun enorme inzet in 2012. Hij zei: 'Jullie zijn het hart van de vereniging en doen geweldig werk voor onze club. Samen kunnen jullie praten over vele jaren UDI'19, naast de werkzaamheden heeft het ook 'n sociaal gebeuren. Onlangs hebben we 'n oefeninterland gehad op onze accommodatie van Jong Oranje onder de 18 jaar, waar wij zowel van de KNVB als van de aanwezige Turkse Consul de complimenten kregen. Vorige week hebben wij de veiling gehad en dit werd 'n geweldig financieel succes voor de vereniging. Aan beide activiteiten hebben ook velen van jullie aan meegeholpen, bedankt! Nu zijn we aan het einde van 2012, namens het bestuur wens ik jullie allen: fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en in 2013 gaan we er samen weer 'n leuk jaar van maken.'

kerstbrunch3

Namens alle aanwezigen bedanken wij Wilma en haar team, zij hadden 'n voortreffelijke en lekkere kerstbrunch voorbereid die door een ieder goed deed smaken: HARTELIJK DANK!

Meer foto's in het fotoboek...

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.