ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

De vrijwilligers vierden het gouden feest van Piet & Riek

piet riek1Vrijdagmorgen (14/6) hadden de UDI vrijwilligers wat te vieren. In hun midden was het gouden paar Piet & Riek van Lankvelt. Zij hadden op donderdag 30 mei hun 50 jarig huwelijksfeest gevierd en dit was een onvergetelijke dag, zo leuk en zo skŏn.

Vrijdagmorgen (14/6) hadden de UDI vrijwilligers wat te vieren. In hun midden was het gouden paar Piet & Riek van Lankvelt. Zij hadden op donderdag 30 mei hun 50 jarig huwelijksfeest gevierd en dit was een onvergetelijke dag, zo leuk en zo skŏn.

Dit vertelde Riek en Piet trots tegen allen die het wilden horen. Piet & Riek werden door Willy Verwegen, bestuurslid accommodatie, op 'n hartelijke manier toegesproken en hij vertelde het leuk te vinden dat zij als gouden bruidspaar dit met de UDI vrijwilligers nog eens wilden vieren. Piet is ook een van die trouwe vrijwilligers die zich al jaren met hart en ziel inzet voor de club. Echter Piet zijn gezondheid is wat brosjes, je mag zo veel bij UDI komen als je wilt, maar denk in eerste instantie aan jezelf; de woorden van Willy.

Nadien nam Ad Claassen het woord en had een voortreffelijke limerick uitgewerkt, welke hij voorlas voor het gouden paar. Na het overhandigen van de bloemen en 'n fles drank werd er 'lang zullen ze leven gezongen voor het gouden stel'.

Al bij al 'n leuk moment om op deze wijze samen te zijn. Wij wensen Piet & Riek van harte proficiat met deze gouden mijlpaal en hopen dat zij nog vele jaren samen mogen zijn.

piet riek

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.