ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Familie van Geelkerken winnaar van het tweede van de Burgt-familietoernooi

burgt trofeeOp een zonnige Hemelvaartsdag is het tweede familietoernooi op de UDI velden gehouden. Dit jaar waren er vijf families vertegenwoordigd. Helaas kon de winnaar van het afgelopen jaar haar titel niet verdedigen. Dit betekende natuurlijk wel dat er een nieuwe naam op de wisselbeker geschreven kon gaan worden.

Om 10.30 werd op het kunstgrasveld de aftrap gedaan. Hiervoor waren de jongste van de Burgt UDI-leden gevraagd. Bij de jongens van dat minipupil Timo en bij de meisjes was dat Britt. Nadat zij met een doelpunt het toernooi hadden geopend, konden de families hun poulewedstrijden gaan spelen.

burgt toernooi1

Alle families speelden één maal tegen elkaar en aan het eind zouden de twee beste teams de grote finale gaan spelen. De poulewedstrijden verliepen erg gelijkwaardig. Er waren veel gelijke spelen en de behaalde overwinningen waren maar met een klein verschil. Wel was al snel duidelijk dat de familie van Geelkerken de finale wel zou gaan halen. De familie Langenhuizen kwam vervolgens één doelpunt te kort om ook deze finale te halen. De familie Wassenberg mocht zich opmaken om tegen de familie van Geelkerken aan te treden. Het was goed te zien dat deze twee families zich dit jaar goed voorbereid hadden. Vorig jaar nog waren beide teams als 5e en 6de geëindigd.

De finale was spannend met kansen aan beide kanten. Halverwege de wedstrijd kwam de familie van Geelkerken op een 1-0 voorsprong. Deze voorsprong gaven zij vervolgend niet meer uit handen en zo wonnen zij het tweede van de Burgt familietoernooi. We willen de familie van Geelkerken hierbij nogmaals feliciteren en hopen dat zij hun titel de volgende keer komen verdedigen.

Na de prijsuitreiking en een loterij op het van de Burgt-plein, werd het in het heerlijke lente zonnetje nog een gezellige afsluiting van deze dag.

De volledige uitslag was: 
1e familie van Geelkerken
2de familie Wassenberg
3de familie Langenhuizen
4de familie van de Burgt
5de familie van den Hoven

burgt toernooi2

Ook volgend jaar in 2014 zal dit toernooi georganiseerd gaan worden, maar we gaan eerst goed kijken naar de eventuele data voor dit toernooi. Deze Hemelvaartsdag viel midden in de schoolvakantie en ook worden er regelmatig andere activiteiten op deze dag georganiseerd. Wellicht is het begin van het seizoen 2014-2015, bijvoorbeeld tijdens de drukbezochte UDI-dag, een mooie gelegenheid om onze derde editie te houden. Hier komen we natuurlijk op terug.

Iedereen die op welke manier dan ook meegeholpen heeft, willen wij tot slot nog bedanken en graag tot het volgende jaar.

De organisatie

Tonny, Leo, Danny, Billy en Ischa van de Burgt.

 

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.