ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Jeroen Prinsen en Leon Deijnen winnaars 9e UDIquiz

06-12-2012 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

logo UDIquiz

De spanning was te snijden vanavond tijdens de finaleronde van de 9e editie van de UDIquiz. De finale werd uiteindelijk een tweestrijd tussen de duo's Martijn van Driel/Geert Verkuijlen en Jeroen Prinsen/Leon Deijnen. Laatstgenoemde koppel mocht zich uiteindelijk de winnaar noemen en nam de eerste prijs in ontvangst.

In de halve finale streden twaalf teams voor een plek in de eindronde waar plaats was voor vier koppels. De teams kregen twintig vragen voorgeschoteld op het beeldscherm en moesten binnen een minuut het antwoord noteren. Nadat de punten waren geteld bleven vier koppels over die de finale gingen spelen:
- Giedo Kup / Rob Groenemans
- Jeroen Prinsen / Leon Deijnen
- Martijn van Driel / Geert Verkuijlen (Volkel)
- Walter v.d. Ven / Gert-Jan Janssen

In de finale kregen de teams telkens een vraag gepresenteerd waarop binnen een minuut het antwoord moest worden gegeven wat direct blind werd doorgespeeld naar de jury zonder dat de tussenstanden bekend werden gemaakt. De vijftiende vraag bestond uit een Mystery Guest die zich gehuld had in de outfit van UDI-mascotte Parky. De deelnemers moesten middels vragen waarop enkel Ja of Nee mocht worden geantwoord op zoek gaan naar de identiteit. Na vele vragen wist uiteindelijk het duo Giedo Kup en Rob Groenemans de identiteit te raden en onthulde Leon de Beer, leider van UDI 1, zich.

Na de laatste van de in totaal twintig vragen werd de eindbalans opgemaakt en was duidelijk dat het duo Jeroen Prinsen / Leon Deijnen zich voor de derde keer mochten kronen tot winnaar van de UDIquiz. Onder applaus van de aanwezigen mochten zij de wisseltrofee weer in ontvangst nemen en ontvingen beide ook een voetbalboek.

Een groot woord van dank gaat uit naar de organisatie van deze UDIquiz die zorgden voor een prima niveau van de vragen en een soepele voortgang tijdens de beide avonden zelf. Volgend seizoen zal de tiende editie van de UDIquiz worden gespeeld en de organisatie is al bezig om die jubileumeditie extra aandacht te geven.

De eindstand van de finale van de 9e UDIquiz:
1e pl. Jeroen Prinsen / Leon Deijnen (15 punten)
2e pl. Martijn van Driel / Geert Verkuijlen (12 punten)
3e pl. Giedo Kup / Rob Groenemans (11 punten)
4e pl. Walter v.d. Ven / Gert-Jan Janssen (8 punten)

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.