ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Kerstveiling UDI19 - 2012

12-12-2012 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

De 7e UDI'19 Kerstveiling staat voor deur. Het uitstapje naar Uden on Ice is dermate goed bevallen dat ook dit jaar de traditionele Kerstveiling hier weer plaats zal vinden. De 'aftrap' is om 17.00 uur met het 1e UDI'19 Curlingtoernooi. Welk team wordt de eerste officiële UDI'19 Curlingkampioen en verdiend naast een mooie prijs ook de eeuwige roem?

Onder de enthousiaste leiding van de veilingmeesters zullen dit jaar ongeveer 175 kavels de revue passeren. De opbrengst zal met name ten goede komen aan de facelift van het clubhuis en aan de jeugd-, meisjes-, damesafdeling en het G-Voetbal.

Om 19.30 uur zal de eerste kavel worden geveild. U kunt vanaf 18.30 uur terecht in het horecagedeelte van Uden on Ice. Bij binnenkomst kunt u zich inschrijven als u wilt meebieden. Ook zullen er gedurende de avond meerdere trekkingen zijn van de UDI on ICE Loterij. De lootjes hiervoor à € 1,- per stuk kunt u op de avond zelf kopen en zijn voor meerdere trekkingen geldig.

De kavels zijn wederom erg divers en prachtig dit jaar. Niet alleen kunt u uiteraard weer bieden op dé Peperkoek. Maar ook op een scooter, een complete moderne tuinset, één van de vele dinerbonnen, APK keuringen, gereedschappen of bijvoorbeeld een maatkostuum. Of één van de vele 'teamkavels', bijv. een teambuildingssessie, of één van de fusten bier beschikbaar gesteld door de verschillende gezellige kroegen die Uden rijk is. Of met het hele team naar FC Den Bosch? Gewoon teveel om op te noemen.

En dit is juist waar wij als UDI'19 zo enorm trots op en dankbaar voor zijn. Trots op de bedrijven in de regio die UDI'19 een warm hart toedragen en dankbaar voor de gulle kavels die zij kosteloos ter beschikking stellen, ook in deze economisch mindere tijden!

Ook zijn wij erg dankbaar voor en trots op de enorme belangeloze inzet van de vele vrijwilligers en commissieleden van UDI'19. Wij kunnen hen niet genoeg bedanken. Wist u trouwens al dat de voorbereidingen voor de KERSTveiling al direct na de zomervakantie starten met Willy Verwegen als dé aanjager?

Wij rekenen er op u in grote getale te mogen begroeten op de 7e editie van de UDI Kerstveiling en na afloop met u te mogen proosten op een geweldig succesvolle avond.

Tot de 15e december!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.