ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

KNVB Voetbaldagen 2012

29-07-2012 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

In de week van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 augustus zullen de KNVB Voetbaldagen 2012 plaatsvinden op het sportpark van UDI'19. Een aantal dagen achtereen met ander voetballers/sters werken aan je techniek. Aanvallen, verdedigen en omschakelen, alles komt aan bod bij de KNVB voetbaldagen.

Aan deze dagen wordt deelgenomen door 144 voetballertjes die onder begeleiding van 16 trainers en 4 veldcoördinatoren, de kunst van het voetbal gaan beoefenen. In heel het land zullen er circa 1500 kinderen deelnemen met ongeveer 300 vrijwilligers. Er zullen diverse aspecten van het voetbal beoefend worden zoals, het 4 tegen 4, voetvolley, penaltybokaal en de speedcheck. Verder zal een belangrijk aspect 'Goalmasters'de doorslag geven wie er koning- of koningin voetbal 2012 gaan worden.

De voetbaldagen bestaan uit 4 dagen voetballen. Het programma duurt elke dag van negen uur 's ochtend tot vier uur 's middags. Op vrijdag 10 augustus zal de afsluiting plaatsvinden door middel van een voetbaltournooi en de te spelen finales op het hoofdveld

De ouders en verzorgers worden uitgenodigd om eens te komen kijken naar de verrichtingen van de kinderen. Dit kan een goede stimulans zijn voor nog meer inzet en plezier in het voetbalspel. Het UDI clubhuis is geopend en daar kunt u een heerlijk kopje koffie of thee of 'n ander drankje nemen.

Opm.: Voor de UDI'19 spelers welke meedoen aan de KNVB/Nike voetbaldagen wordt tijdens deze dagen NIET getraind. Op advies van de TC/KNVB, dit om overbelasting te voorkomen. De trainers zijn hiervan op de hoogte.

Peter Asselman
Stafhoofd KNVB Locatie Uden 

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.