ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Kom naar het Nederlands elftal bij UDI19

19-03-2013 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

Het Nederlands elftal voor spelers onder 17 jaar speelt van 21 tot en met 26 maart in Uden en Echt (Limburg) het EK-kwalificatietoernooi (Eliteronde). Inzet is de eerste plaats in groep 7, die recht geeft op het EK-ticket. Een grote uitdaging voor de huidige, nieuwe lichting Onder 17, na de Europese titels van hun voorgangers in 2012 en 2011.

Het Nederlands elftal voor spelers onder 17 jaar speelt van 21 tot en met 26 maart in Uden en Echt (Limburg) het EK-kwalificatietoernooi (Eliteronde). Inzet is de eerste plaats in groep 7, die recht geeft op het EK-ticket. Een grote uitdaging voor de huidige, nieuwe lichting Onder 17, na de Europese titels van hun voorgangers in 2012 en 2011. KNVB-coach Albert Stuivenberg heeft de achttien spelers bekend gemaakt die met het Nederlands elftal voor spelers onder 17 zullen deelnemen aan de eliteronde. De formatie van Stuivenberg kan in Echt en Uden deelname aan het EK 2013 in Slowakije (mei) veiligstellen.

Selectie?

Tim van der Linden (RJO Feyenoord/Excelsior), Indy Groothuizen (Ajax), Stef Gronsveld (RJO Feyenoord/Excelsior), Damon Mirani (Ajax), Damian van Bruggen (Ajax), Jairo Riedewald (Ajax), Augustine Loof (PSV), Leroy Owusu (Ajax), Dabney dos Santos Souza (AZ), Rewan Amin (RJO Heerenveen/Emmen), ?Bart Nieuwkoop (RJO Feyenoord/Execlsior), Melvin Vissers (Ajax), Kenneth Paal (PSV), Marlon Slabbekoorn (RJO Feyenoord/Excelsior), Oussama Idrissi (RJO Feyenoord/Excelsior), Pelle van Amersfoort (RJO Heerenveen/Emmen), Yesin Ben Mohamadi (Sparta Rotterdam) en Justin Mathieu (Willem II/RKC).?Ajax ziet wel toekomst in Damian van Bruggen, Leeroy Owusu, Damon Mirani en Jairo Riedewald. Deze spelers van het Nederlands elftal voor spelers onder 17 jaar hebben pas hun handtekening gezet onder een contract dat ze tot 2016 aan de club verbindt.

Oranje bezoeken? Dat kan!

Wil jij Onder 17 live in actie zien en de ploeg steunen op weg naar het EK? ?Tickets voor de interlands op sportpark Parkzicht van UDI'19 in Uden kosten € 4,00 voor de hoofdtribune (alleen voor Noorwegen — Noord-Ierland op 23 maart verkrijgbaar), € 3,00 (overige plaatsen) en € 2,00 per persoon bij groepen vanaf tien personen. Kaarten zijn te reserveren via algemeen@udi19.nl of kijk op www.udi19.nl . Ook zijn kaarten verkrijgbaar in de kantine van de club en op de wedstrijddagen zelf aan de kassa, die al ruim voor aanvang open gaat.

 

Programma?

Donderdag 21 maart
?16.00 uur: Noorwegen — Italië, Sportpark In De Bandert (EVV Echt), Echt?
19.00 uur: Nederland — Noord-Ierland, Sportpark Parkzicht (UDI'19), Uden

Zaterdag 23 maart?
14.00 uur: Noorwegen — Noord-Ierland, Sportpark Parkzicht (UDI'19), Uden?
17.00 uur: Italië — Nederland, Sportpark In De Bandert (EVV Echt), Echt

Dinsdag 26 maart?
19.00 uur: Nederland — Noorwegen, Sportpark Parkzicht (UDI'19), Uden?
19.00 uur: Noord-Ierland — Italië, Sportpark In De Bandert (EVV Echt), Echt

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.