ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Pascal Segers kandidaat bestuurslid PR

12-03-2013 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

pascal-segers

Het Bestuur van UDI'19 is erg blij dat de advertentie in het Udens Weekblad waarin zij aangaven op zoek te zijn naar een nieuw bestuurslid PR ertoe heeft geleid dat Pascal Segers zich kandidaat heeft gesteld. Het Bestuur van UDI'19 heeft de kandidatuur van Pascal Segers onlangs goedgekeurd en heeft besloten Pascal de rest van dit seizoen te laten meelopen als kandidaat bestuurslid PR. Pascal heeft inmiddels kennisgemaakt met de PR groep en draait met Sjef Groenemans mee in het bestuur, teneinde zich voor te kunnen bereiden op deze functie.

In oktober 2013 zal Pascal tijdens de Algemene Ledenvergadering als kandidaat bestuurslid PR officieel worden voorgedragen. Tot die tijd draait Pascal zoveel mogelijk mee in de dagelijkse activiteiten, zonder dat hij officieel stemrecht heeft.

Pascal is 41 jaar is vader van twee kinderen (en een derde op komst) en is woonachtig in Wijchen. De band met UDI is zijn voetballende zoon. Pascal is tevens coach van het elftal waarin zijn zoon voetbalt.

Naast zijn werkzaamheden voor UDI is hij in het dagelijkse leven  'Director Publieke Sector' bij 365. Dit is een landelijk opererende arbodienst met expertise in bedrijfsgeneeskunde, zakelijke dienstverlening en HR-consultancy. Hier houdt hij zich vooral bezig met gezondheidsmanagement en gezondheidswetenschappen  binnen onder andere de Politie, Defensie, (semi)overheid en het onderwijs.

Voordat zijn zoon bij UDI kwam voetballen was hij ruim 8 jaar nauw betrokken bij GVV'57 als leider en trainer van diverse jeugdelftallen.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.