ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Sportclubdeal.nl opent de UDI19 'clubwebwinkel'

06-08-2012 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

UDI'19 gaat in het seizoen 2012/2013 samenwerken met Sportclubdeal.nl en opent de virtuele deuren tijdens de traditionele open dag van UDI'19 op 18 augustus.

 

Sportclubdeal is een nieuw bedrijf in Nederland waar echte 'voetbaldieren en verenigingmensen' Theo van den Dungen en Wilfred Schoonderbeek de eigenaren van zijn. Bedrijven plaatsen flink afgeprijsde producten, oftewel deals, op de 'clubwebwinkels' waar leden van de samenwerkende verenigingen en vooral ook familie, vrienden en collega's kunnen 'dealen'.

 

Wat is Sportclubdeal?
'Sportclubdeal is een nieuw concept waarmee we bedrijven en leden van sportverenigingen dichter bij elkaar willen brengen' aldus Theo. Sportclubdeal beschikt over een uniek online platform waarop alle partijen bij elkaar komen.  Op virtuele winkelpleinen kunnen leden van deelnemende verenigingen genieten van de beste deals terwijl ze daarbij ook hun eigen club steunen. Van de omzet gaat een substantieel percentage naar hun clubkas. 'Zo kunnen de leden (en familie en vrienden etc.) genieten van fantastische kortingen en steunen ze hun eigen club 'aldus Schoonderbeek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tanken met korting of digitale fotoboeken maken tegen de laagste prijzen waarbij je ook de vereniging steunt. De bakker op de hoek of het restaurant in het dorp heeft natuurlijk het meeste voordeel daar de lokale bevolking zich begeeft binnen het verenigingsleven. 'effectiever zichtbaar worden kan bijna niet'.

Hoe gaat het in zijn werk?
Om gebruik te kunnen maken van de deals ga je naar www.sportclubdeal.nl/UDI19. Daar vind je allerlei aanbiedingen van lokale ondernemingen maar ook landelijke bedrijven die collectiviteitskortingen geven.' We hebben voor elke vereniging een eigen webshop om het lokaal en overzichtelijk te houden' aldus Theo van den Dungen. Nu kun je gebruik maken van de aanbiedingen tot wel 60%! Via de site kun je onder andere een coupon/kortingsbon kopen(krijgen) en dan kun je hem in de winkel gaan verzilveren.' Zo houden we de mensen dicht bij de winkels' aldus Wilfred Schoonderbeek. Verder bieden ook webshops speciale acties en kortingen aan welke zelf heel simpel gelijk bij jou als lid thuis geleverd worden.

Voordelen
'Door dit concept brengen we ondernemers, verenigingen en leden dichter bij elkaar. Het is een klassieke win/win/win situatie, zo kunnen de leden profiteren van aanbiedingen, de bedrijven risicoloos adverteren en betalen ze alleen kosten als ze daadwerkelijk hun producten verkopen. Tevens sponsoren ze indirect ook de verenigingen, want een deel wordt substantieel afgedragen aan de verenigingen zodat die door kunnen groeien of projecten kunnen bekostigen. Het verenigingsleven is en blijft belangrijk in een gemeenschap' aldus de eigenaren van Sportclubdeal.nl

Opening tijdens open dag
Sportclubdeal opent de virtuele deuren op 18 augustus 2012 waarbij UDI'19 het volgende succesverhaal zal gaan worden in navolging van o.a. de clubwebwinkel OJC ROSMALEN. Momenteel zijn er tien verenigingen die volgens deze formule werken of gaan werken. Via deze verenigingen bereikt Sportclubdeal dagelijks 15.000 leden via allerlei kanalen. 'Het uiteindelijke bereik is natuurlijk vele malen groter en dat maakt het concept zo krachtig voor onder andere de deelnemende verenigingen, maar het is ook belangrijk voor deelnemende bedrijven om te weten dat we hun product en hun bedrijf heel effectief bij een grote groep mensen onder de aandacht kunnen brengen' aldus Wilfred.

Tijdens de open dag zal Sportclubdeal prominent aanwezig zijn met een stand waarin naast informatie ook prijzen te winnen zijn. Laat uw naam en email achter in de kraam en maak diezelfde dag nog kans op leuke prijzen! Verder zal een van de partners van Sportclubdeal aanwezig zijn. Deze partner heeft een uniek 'fotopoint' ingericht waar gemaakte foto's direct omgezet kunnen worden naar prachtige posters in allerlei formaten. De zeer gunstig geprijsde posters zullen een ware herinnering zijn aan deze dag en ook gelijk de vereniging UDI'19 een extra inkomstenbron opleveren omdat er per gekochte poster een mooi percentage naar de club gaat.

Wij zien u graag de 18de!!

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.sportclubdeal.nl
Sportclubdeal is ook actief op Facebook en Twitter @sportclubdeal dus meld je vast aan en mis geen deal.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.