ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Succesvolle voorronde UDIQUIZ 2012

30-11-2012 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

logo UDIquiz

Op donderdagavond 29 november werd er in een goed gevulde kantine gestreden in de eerste voorrondes voor de UDIQUIZ 2012 die dit jaar voor de negende maal in successie wordt georganiseerd. Koppels uit alle geledingen van de vereniging (en daarbuiten) hadden hun handen vol aan de twee schriftelijke rondes met twintig vragen waaruit de beste twaalf zich plaatsen voor de finaleavond.

De organisatoren van de quiz waren er ook nu weer in geslaagd om een goede schifting te kunnen maken en de "echte" kenners over te houden. Volgende week donderdagavond (6 december) worden vanaf 22:00 uur de halve finales en finale gespeeld en zal duidelijk worden wie de titel dit jaar op gaat eisen. De koppels die door zijn naar de finaleronde zijn:
- Andre v.d. Burgt / Carlo School
- Bart Möhlmann / Bas Gösgens
- Dimitri Cremers / Mark v.d. Meulenhof
- Giedo Kup / Rob Groenemans
- Ivo Biesterbos / Michiel van Zuidam
- Jeroen Prinsen / Leon Deijnen
- John v.d. Burgt / Dylan Hofmeijer
- Martijn van Driel / Geert Verkuijlen
- Robin van Cuijk / Tim Wolf
- Ruud Boyon / Dick Smits
- Tini Verhoeven / Joep van Geelkerken
- Walter v.d. Ven / Gert-Jan Janssen

Opvallende namen die in dit rijtje ontbreken zijn uiteraard de winnaars van 2011: Tijs Kuijpers en Mark van Hooff. Beide heren behaalden een prima score in de eerste voorronde maar moesten in de tweede voorronde met miniem verschil genoegen nemen met een veertiende plaats en ontbreken dus in de slotronde. In de finaleronde zullen de vragenrondes nog wat lastiger worden en zal bovendien gebruikt worden van de beamer zodat ook de niet-deelnemers de boel goed kunnen volgen. Het beloofd weer een spannende avond te worden voor de "voetbalkenners". U komt toch ook?

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.