ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

SupportersClub UDI19 organiseert met Pinksteren Mega Rommelmarkt

14-05-2013 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

Tijdens het Pinksterweekeinde op 19 en 20 mei organiseert de Supportersclub van UDI'19 weer haar jaarlijkse Mega Rommelmarkt op het sportcomplex "Parkzicht" aan de Parklaan in Uden. Tijdens beide dagen zullen er dan weer 300 kramen opgesteld staan op de voetbalvelden van UDI'19.

De rommelmarkt bij UDI'19 is een niet meer weg te denken evenement dat inmiddels in de wijde omgeving van Uden en ver daarbuiten bekend staat als een van de betere georganiseerde rommelmarkten. Dit is mede te danken aan de strakke organisatie en de ruime overzichtelijke opstelling van de markt. Vorig jaar telde de markt bijna tienduizend bezoekers. De organisatie streeft er naar om dit bezoekersaantal dit jaar te overschrijden.

Deze gezellige rommelmarkt wordt  beide dagen opgeluisterd door de  muzikale klanken van het gerenommeerde Udense dweilorkest 'de Klankentappers'. Verder zorgt het kantinepersoneel van UDI'19 dat op het gezellig ingerichte terras de inwendige mens niet vergeten wordt.

Voor de kinderen is er een speeltuin en staat er een springkussen opgesteld. Jaarlijks betekent de rommelmarkt bij UDI'19 voor vele mensen een heerlijk dagje uit. De organisatie nodigt u van harte uit om dit gezellige evenement te komen bezoeken. De entree bedraagt beide dagen 2 euro en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Voor meer informatie zie site www.supportersclubudi19.nl

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.