ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

The Dutch street soccer king Nelson de Kok presents by Open Dag

24-07-2012 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

Een van bekendste Nederlandse straatvoetballers komt op zaterdag 18 augustus naar de Open Dag UDI'19. Nelson de Kok is bekend van o.a. zijn DVD 2FAST, Fifa-street, Eredivisie Futsal en techniektrainer bij de jeugdopleiding van Willem II.

 

door Fons Boekelder

Een van bekendste Nederlandse straatvoetballers komt op zaterdag 18 augustus naar de Open Dag UDI'19. Nelson de Kok is bekend van o.a. zijn DVD 2FAST, Fifa-street, Eredivisie Futsal en techniektrainer bij de jeugdopleiding van Willem II. Op jonge leeftijd begon Nelson met voetballen bij RKC Waalwijk. Al snel bleek hij over een groot talent te beschikken als het ging om trucjes met de bal. Door het vele straatvoetballen kon hij als geen ander ballen afpakken en er mooie trucjes mee uithalen.

Nu is hij gespecialiseerd in het verzorgen van skills-trainingen, pannaevents en freestyleshows. Nelson laat niet zomaar het gewone spelletje zien, bij hem ziet u altijd de meest bijzondere, creatieve en technische facetten van het voetbalspel o.a. balbeheersing, coördinatie, schijnbewegingen maken, kappen en draaien, bal aannamen en handelingssnelheid. Vele profvoetballers raken onder de indruk als ze Nelson aan het werk zien. Nelson heeft in elk stadion van België gestaan. Daarnaast heeft hij ook verschillende demo´s gegeven tijdens open dagen, onder andere die van AJAX. Nelson zal tijdens de Open Dag UDI'19 ongetwijfeld zorgen voor zowel 'JONG en OUD' voor een onvergetelijke show. Deze balkunstenaar is te bewonderen tussen 11.00 — 13.00 uur.

{youtube}UeT1EM-XKY4{/youtube}

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.