UDI 2 bekroond 'n schitterend seizoen met kampioenschap

28-04-2013 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

kampioen

De reserves van UDI'19/Beter Bed werden zondag jl. kampioen in de reserve hoofdklasse Zuid II. UDI 2 speelde tegen directe concurrent Gemert 2, de tricolores hadden twee punten voorsprong en nog twee wedstrijden te spelen.

Goede wedstrijd
Echter UDI 2 nam geen genoegen met 'n gelijkspel en speelde een schitterende wedstrijd op sportpark Molenbroek in Gemert. Een geweldig collectief met als slot op de deur Tom Jacobs in het doel. Magnifiek zoals hij stond te keepen en hij liet hiermee duidelijk zien dat de tijd rijp is voor 'n stapje hoger op. UDI 2 kwam in de eerste helft door Lars van Geelkerken op 1-0. Gemert sputterde tegen in de eerste helft, maar dit werd de ruststand. Direct in de tweede helft moest keeper Jacobs 'n formidabele redding verrichten om de thuisclub van de gelijkmaker af te houden. Nadien liepe uit door doelpunten van Mustafa Seddiqi en Justin Damen naar 3-0 en was de wedstrijd gespeeld. UDI 2; de terechte kampioen na zulk een fantastisch seizoen in de competitie en beker.

kampioen udi2

Nu even genieten van het fantastisch resultaat en 'n heerlijk 'n feestje bouwen. Zo meteen volgt het toetje na; de wedstrijden om het algeheel kampioenschap van Nederland voor reserve elftallen.

Spelers en begeleiders HARTELIJK GEFELICITEERD.