ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI dit weekend in actie op JVC tournament

31-07-2012 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

JVC-tournamentVrijdag 3 en zaterdag 4 augustus neemt UDI deel aan het JVC tournament in Cuijk. Op vrijdag is RKHVV de tegenstander terwijl een dag later tegen JVC Cuijk moet worden aangetreden. Een goede testcase voor de Udense ploeg en een goed moment voor de Udense aanhang om te zien wat er komend seizoen verwacht mag worden.

UDI startte afgelopen weekend met de wedstrijd tegen Gemert om de van Lanen Trofee in Odiliapeel. De Topklasser was met 0-3 duidelijk te sterk al had de Udense ploeg ook een doelpunt verdiend. Verder was het een typische oefenwedstrijd met veel wisselingen en spelers die zoekende waren naar de patronen. Duidelijk was ook dat Gemert al wat verder was in de voorbereiding. Inmiddels is er al weer enkele keren getraind en daarin hebben de Udense spelers kennis kunnen maken met een gedreven trainer die aanvallend wil spelen. 

Vrijdagavond trapt de Udense ploeg om 18:30 uur af tegen RKHVV een tegenstander waartegen men afgelopen seizoen drie keer speelde. De eerste keer was een oefenwedstrijd welke met 1-2 werd gewonnen. De beide duels in de competities leidden echter tot flinke nederlagen (1-3 en 0-4) en dus zullen de Udenaren toch enigszins gebrand zijn om zich te laten zien en de Huissense ploeg nu wel te verslaan.

Zaterdagavond om 19:30 wordt er in Cuijk afgetrapt voor het tweede duel in het JVC Tournament waarin UDI aantreedt tegen de thuisclub. De Topklasser kent een flinke Udense invloed met drie spelers welke in het verleden ook in het tricolores shirt te bewonderen waren. Randy Hofmeijer en Matthias van Zanten spelen inmiddels al weer enkele jaren bij JVC Cuijk maar sinds dit seizoen is ook Sam Wassenberg (afgelopen seizoen topscoorder van de Udenaren) te bewonderen in het rode shirt. Voor UDI uiteraard een flink verlies wat men op wil vangen met de komst van spits Kevin van Veen die over kwam van Dijkse Boys. Uiteraard moet van Veen nog wennen aan zijn medespelers en was Gemert waarschijnlijk ook niet de eenvoudigste tegenstander om tegen te starten.

Bij JVC Cuijk staat met Hans Kraaij jr. natuurlijk ook een markante figuur voor de groep die in staat is met zijn enthousiasme een ploeg op gang te krijgen. Met de andere versterkingen die JVC Cuijk gehaald heeft wil men komend seizoen weer minimaal mee gaan doen in het linkerrijtje. Er zal de Cuijkenaren dus veel aan gelegen zijn het eigen toernooi te winnen en zich positief te presenteren aan het thuispubliek.

Verslagen van beide wedstrijden kunt u zaterdagavond verwachten.

JVC-tournament

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.