ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI19 haalt de op één na laatste versterking binnen

14-04-2013 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

Rob Zegers 

Rob Zegers maakt in navolging tot Randy Hofmeijer, Matthias van Zanten en Sam Wassenberg komend seizoen de overstap van JVC Cuijk naar UDI'19. Rob had bij JVC aangegeven te zullen gaan stoppen, toen hij hoorde van bovenstaande teamgenoten dat UDI'19 nog versterking zocht voor de achterste linie was het snel bekeken.

John Paul Willems hierover: 'inderdaad, we waren nog op zoek naar een verdediger. 3 van de 4 posities achterin waren single ingevuld, dus dat kunnen we niet riskeren. Met Rob halen we een geroutineerde speler in huis welke op alle posities achterin goed uit de voeten kan. De concurrentie wordt groot en dat is wat we ook willen. Spelen of niet, onze jonge spelers kunnen enorm veel van Rob leren. Rob is ook een speler die de kwaliteit bezit zijn medespelers op te leiden. We hebben hem dit ook als extra taak meegegeven'.

Rob Zegers is nu 33 jaar, woont in Blerick (bij Venlo) woont samen en werkt bij OCÉ als logistiek planner. Rob heeft t/m seizoen 2003 bij VVV gespeeld waar hij 137 wedstrijden in het betaalde voetbal heeft gespeeld. Daarin scoorde hij als verdedigende speler toch nog 13 goals. Daarna speelde hij bij Treffers en de laatste 4 seizoenen bij JVC, eerst als verdedigende middenvelder, de laatste tijd centraal achterin. Zijn beste kwaliteiten zijn z'n inzicht, 2-benige traptechniek en zijn leiderschap en coachen.

John Paul Willems: 'Rob is de 18e speler in de 20 koppige 1e selectie van UDI'19. De 19e verwachten we in de komende weken ook te mogen begroeten en de 20e zal een stageplek worden. Deze wordt met interne spelers ingevuld naar behoefte van de selectie en als beloning voor goed presterende spelers in de 2e of A1 selectie. We zijn erg blij met de komst van Rob. Wij verwachten dat hij een belangrijke rol gaat spelen in het volwassen worden van deze jonge selectie en voor de balans. Er werd getwijfeld aan zijn fitheid vanwege zijn leeftijd en blessuregevoeligheid, maar hij is nu topfit, is super gemotiveerd en wil zijn rol goed in gaan vullen. De tijd zal het leren,maar  voor nu zijn wij er heel blij mee…'.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.