ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI19 is blij met verlenging contract Gösgens

26-12-2012 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

UDI'19 heeft afgelopen week gesprekken gevoerd met 1e trainer Bas Gösgens betreffende een verlenging van zijn contract voor nog een extra seizoen als hoofdtrainer van het vlaggenschip van UDI'19/Beter Bed. Tot ieders vreugde zijn deze gesprekken positief afgerond en heerst er weer rust in het Udense kamp.

Zoals ook bij andere verenigingen vindt er zo nu en dan discussies plaats tussen de hoofdtrainers en besturen van deze verenigingen. Deze gaan meestal over ambities en de routes daar naar toe. Zo ook bij UDI'19. Gelukkig zijn deze discussies tussen Algemeen Bestuur(AB) en Technische Commissie (TC), maar ook tussen  TC en Technische Leiding altijd constructief geweest en intern gebleven. De ambitie en het daaruit vloeiende beleid is voor alle partijen duidelijk en er zal hard gewerkt gaan worden om de ingeslagen weg voort te zetten en elk seizoen verbeterslagen te maken om zodoende dichter bij promotie naar de Topklasse te komen.

Dit zal geen actie zijn van enkel  TC en 1e selectie. Nee, hier zal heel de vereniging in mee moeten gaan anders heeft het plan geen kans van slagen. De Jeugdopleiding zal door moeten groeien, de 2e en 3e selectie zullen samen met de A1 voor aanvoer van nieuwe talenten moeten gaan zorgen, nu en  in de toekomst. We zullen moeten blijven doorselecteren en verbeteren op niveau van spelers en trainers. Dit op een verantwoorde en plezierige manier. Iedereen, elk lid en betrokkene zal trots op 'ONS UDI' moeten zijn.

Bas Gösgens heeft aangegeven graag aan deze ambitie mee te willen werken. Zowel bij de 1e selecties als bij de Jeugdopleiding, als bij overige zaken (bestuurlijk, commercieel, sponsoring,….).

UDI'19 gaat in de komende weken/maanden de gesprekken aan met de overige trainers, spelers en begeleiders en hoopt snel rond te komen met de selectie en staf voor het komende seizoen zodat de focus weer terug komt op het huidige seizoen.

Met vriendelijke groeten de TC UDI'19

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.