ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI19 presenteert zich zaterdag met een OPEN DAG, u bent van harte welkom

13-08-2012 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en zoals gebruikelijk presenteert UDI'19/Beter Bed, in samenwerking met de Supporters Club UDI'19, zich a.s.  zaterdag met een OPEN DAG. Velen weten ieder jaar de weg naar dit evenement op 'Parkzicht' te vinden.

Deze seizoensopener geeft een kijk in de toekomst van de voetbalclub UDI'19/Beter Bed. Op deze dag willen wij graag iedereen bij elkaar brengen. Alle UDI-leden, maar ook oud UDI-leden, familie, vrienden, kennissen, sponsoren, potentiële leden en alle andere geïnteresseerden die onze club een warm hart toedragen. Sportpark Parkzicht zal deze dag bol staan van allerlei activiteiten op het gebied van sport, ontspanning en muziek. Zie hiervoor het programma.

Vanaf 09.00 uur als de poorten op 'Parkzicht' open gaan, bulkt dit jaarlijkse evenement dat als motto heeft 'voor jong en oud' de activiteiten. De officiële opening van de UDI Open Dag zal rond de klok van 11.00 uur plaats vinden. Men kan er van alles beleven bij de ambitieuze zondaghoofdklasser. Aanwezig zijn de UDI'19-selectie met de nieuwe aanwinsten, UDI'19-mascotte Parky en NEC-mascotte Bikkel waarmee je met je favoriete speler op de foto kunt, tevens kun je alle handtekeningen van de spelers verzamelen. Interessante onderdelen op deze UDI Open Dag zijn o.a. de Kidsclub en de RABO Voetbalacademie UDI'19. Live muziek van 'The Specs', van een DJ en zanger Etiënne Alavares.

Straatvoetballer Nelson de Kok
Nelson de Kok een van bekendste Nederlandse straatvoetballers komt naar de Open Dag UDI'19. Nelson is bekend van onder andere zijn DVD 2FAST, Fifa-street, Eredivisie Futsal en techniektrainer bij de jeugdopleiding van Willem II. Op jonge leeftijd begon Nelson met voetballen bij RKC Waalwijk. Al snel bleek hij over een groot talent te beschikken als het ging om trucjes met de bal. Door het vele straatvoetballen kon hij als geen ander ballen afpakken en er mooie trucjes mee uithalen. Nelson zal tijdens de Open Dag UDI'19 ongetwijfeld zorgen voor zowel 'JONG én OUD' voor een onvergetelijke show. Deze balkunstenaar is te bewonderen tussen 11.00 — 13.00 uur.

Demonstratie Vlugheid & Kracht
Tijdens de Open Dag UDI'19 is er een demonstratie optreden van Vlugheid & Kracht, een vereniging in beweging, blijft in beweging. Vlugheid & Kracht is een begrip in Uden en ver daarbuiten, met recht een vereniging om trots op te zijn. Kortom: een vereniging waar je graag lid van bent! Naast kwaliteit biedt V&K echter ook de nodige gezelligheid door het organiseren van nevenactiviteiten. Regelmatig treedt de vereniging dan ook naar buiten door medewerking te verlenen aan evenementen waarbij flitsende demonstraties worden getoond zoals ook bij de Open Dag UDI'19 rond de klok van 12.15 uur.

Oud UDI'19
Op de Open Dag UDI'19 speelt een team van 'oud UDI'19' spelers tegen een team van de vier zusterverenigingen uit de Gemeente Uden met spelers met een UDI'19 verleden. Een leuke bijkomstigheid is dat de tegenstander van de 'oudjes' van UDI'19 in hun eigen clubshirts spelen m.a.w. een mengelmoes van 'Brabants Bont' zal het die zaterdagmiddag dan ook zeker zijn. Bekende namen van de zusterverenigingen met een UDI'19 verleden zijn Alex Wendt, Jos Maassen, Eric Bloem, Roy Vermey, Remco Snoep, Bart Kuijpers, Bart Smits, Geert Smits, Piet Bressers, Richard van den Boogaard, Adje van Oort, de gebroeders van Asseldonk, Tom van Zanten, Thea v.d. Heijden-van Dijk, Robert van Roosmalen en Roger Verbruggen. Coach van dit team is 'good old' Jo Rooyendijk, een van de eerste spelers die UDI'19 in de jaren vijftig van 'buitenaf ' kwam versterken.

Opening kleedkamers
Tijdens het zomerreces hebben de kleedkamers voor de selectieteams een grondige opknapbeurt gehad. Zelfs in de UDI kleedkamer zijn de kleuren van de tricolores zichtbaar door de stoeltjes in de kleuren rood-wit-blauw. Trots worden  deze kleedkamers en scheidsrechterslokaal die middag officieel in gebruik genomen.

Tot zaterdag de 18e!

Programma

Tijd Activiteit
09.45 Start jeugdwedstrijden
11.00 Officiële opening door burgemeester Hellegers en Marc Koot &
doorlopende fototentoonstelling & inschrijving Kidsclub
11.05 Panna wedstrijden onder leiding van Nelson de Kok (tot 13.00u)
11.20 Wedstrijd mini-kids tegen Opa's
12.15 Optreden demogroep V & K
13.00 - Presentatie UDI  1 met interview (spelers & begeleiding)
- Clinic Rabo voetbalacademie UDI'19
   - Prijsuitreiking  JAC Ere-divisie spel
14.45 UDI'19 A1 — Blauw Geel'38 A1 (vriendschappelijk)
15.00 Optreden van Udense band 'The Specs'
16.00 - Prijsuitreiking UDI-Pool
- Opening gerenoveerde kleedkamers H1 en H2 + scheidsrechters
16.45 Wedstrijd Oud UDI 1 tegen zusterverenigingen FC Uden — FC De Rakt — Volkel — Odiliapeel
18.00 Bekerwedstrijd UDI 2 — Constantia 1
20.00 Afsluitend  feest UDI-DAG 2012 in het clubhuis met een DJ en optreden van Etiënne Alvares

Open programmaboekje 

Het programma voor de jaarlijkse Open Dag terug te lezen in een boekje. Deze is via de website alvast te bezichtingen.

Open het boekje

 

Eerder gebuliceerd nieuwsitems

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.