UDI19 reserves stranden in kwart finale KNVB districtsbeker

05-04-2013 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

beker udi2-deurne1

Donderdagavond stond de kwart finale van de KNVB districtsbeker voor de reserves van UDI'19/Beter Bed op het programma. Tegenstander op 'Parkzicht' was hoofdklasser sv Deurne, een leuk affiche vooraf.

sv Deurne trainer Klaas Wels was er vooraf niet gerust op. Met het gegeven dat de reserves van UDI'19 eerder Topklasser Gemert en eerste klassers OSS'20 en HVCH in de beker uitschakelden. Daarom reisde hij met een sterke formatie af naar Uden.

Het eerste half uur kon de ploeg van trainer Tiny Verhoeven het nog aardig bijbenen en creëerde het zelfs enkele mogelijkheden om tot scoren te komen. Zo was Justin Damen na ruim tien minuten spelen met een actie over rechts dicht bij de openingstreffer; zijn schot belandt echter in het zijnet. De brigade van Klaas Wels zette in aanvallend opzicht hier bitter weinig tegenover. In de 32e minuut is er een pass vanaf de linkerflank door Anwar Tuithof. De bal belandde binnen de vijf meter in de voeten van Justin Damen; deze faalde jammerlijk door over de bal te trappen. Een minuut later is het aan de andere kant wel raak. Een voorzet vanaf rechts wordt door Jeroen van de kerkhof voorbij doelman Tom Jacobs binnengewerkt 0-1. Deurne kreeg nog enkele mogelijkheden om tot scoren te komen, gelukkig was men slordig in het afmaken van de geboden kansen. Dit gaf de Udenaren nog hoop voor de tweede helft.

In de tweede helft bleek al snel dat de gastheren het zwaar zouden krijgen. Dat resulteerde dan ook in de 53minuut tot de 0-2 door een doelpunt van Ronald Joosten. Het verzet van de Udenaren was nu gebroken en het was wachten op een volgende treffer. Die kwam er in de 66e minuut door wederom een doelpunt van Ronald Joosten 0-3. Dat Anwar Tuithof uit een pass van Lars van Geelkerken in de voorlaatste minuut de eer niet wist te redden, was jammer maar meer dan dat ook niet. Helaas het bekeravontuur voor de reserves van UDI'19 zit er op; zij kunnen terugkijken op een uitstekend beker avontuur. De ploeg uit Deurne bekert door en kan zich gaan richten op de halve finale. De tegenstander komt uit het duel BSV Limburgia-EHC/Heuts.